Rakott csirke gombával recept
A Rakott csirke gombával hozzávalói:1 üveg szeletelt gomba
1,5-2 kg burgonya
1 nagy csirke
1 kis csokor petrezselyem
1 nagy tejföl
olaj
A Rakott csirke gombával elkészítési módja:
A burgonyát alaposan megmossuk , majd héjában, sózott vízben megfőzzük.A csirkét feldaraboljuk.Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük,majd a húsdarabokat 20 percig sütjük.Sózzuk,borsozzuk.A krumplit meghámozzuk, közepesen vastag karikára vágjuk és a felét kiolajozott tepsibe rakjuk.Ezt is sózzuk,borsozzuk,majd rárakjuk a csirkét, zsírjával meglocsoljuk.A gombát lecsepegtetjük és a felét a csirkére rakjuk, megszórjuk petrezselyemmel és a kikevert tejföl felével egyenletesen megkenjük.Még egy sor krumpli,gomba,tejföl és sütőben barnulásig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: szandyhhh, 2013. febr. 6. 20:31
A rakott csirke gombával elkészítési módja és hozzávalói.