Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott bab recept

Rakott bab recept

A Rakott bab hozzávalói:
bab

viz
zsir
zsemlemorzsa
tejföl
kolbász vagy maradék hus


A Rakott bab elkészítési módja:
1 kg széles csövű gyenge babot sós vízben egészben hagyva puhára főzzük. Ha megfőtt,szűrőre rakjuk,és a levét lecsorgatjuk.Tűzálló tálat zsirral kikenjük,zsemlemorzsával meghintjük.egy sor babot rakunk bele,tejfellel leöntjük,zsemlemorzsával meghintjük.Így rakjuk tele a tálat.A tetejére bab és tejfel kerüljön.Forró sütőbe teszük.Tehetünk közzé karikára vágott kolbászt vagy maradék hust.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott bab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook