Rákerülhet így is a nevemre a ház fele? (tudásbázis)
Bizony az enyém, ha nem is asztal, de legalább egy hokedli
Ha meg jogászkocc, idézzd má' ide mit tartalmaz egy vagyonjogi szerződés
de igen élvezeti akármije van a házon, de úgy is az enyém lesz az egész, azt nem tagadom le hogy nem kéne felújitani a házat, sajnos ennyire tönkre tették az embereket a magya állam nem is értem miért nem veszik elő a magyar államot....
mindég lesem az akciókat, konzervből van most akció akarok is venni 20 kilot :D kenyerem is van itthon,
és még 1 jó tanács: ilyenkor télen:
-zsírt
-krumplit nem szabad venni mert drága
zsírt: max 500 ft/kg áron szabad venni, krumplit meg 50-60 esetleg 80 ft-os áron, a 80 ft/kg árat már sajnálom rá ilyen vagyok
krumplit én olyan 50-60 ft/kg áron szoktam venni szeptemberbe itt helybe, többet nem adok érte, fűszereket is próbálom olcsón megvenni mivel nem termesztem őket, jó oké diofa meg málna meg szilva van de nincsenek locsolva
én mindég kivárom az akciokat, van hogy egész évbe ugyanazt eszem és nem unom mert szeretem :D
Nem guglizom ki, de nyilván megvan a formai tartalma
Halálesettel a végrendelet foglalkozik
ha valaki meg hal, gondolom a földhivatalhoz kell bemenni vagy tévedek? már megvan a papír és örököltem apa részét a házon, tehát anyu ugyan tulajdonos és élvezeti mit tom én mi van neki a házon, de engem nem tehet ki a házból
szólj ha tévedek, annó lett elintézve vagy tudom is én ilyen dolgokban nem vagyok jártas
ember legyen a talpán aki tudja :D
mert én nem tudom :D
engem jobban szeret mint az anyját!!!!!!
Másképp szereti és nem kell súlyozni a kettőt!
Nem igy van!
Az meg mi, hogy szerződéses házasság?
Ha kötéskor van vagyonjogi szerződés, akkor a hozott vagyon, nyilván marad annál aki hozta a házasságba, de ennek köze nincs az örökléshez
Azonkívül házastárs/élettárs csak használati jogot örököl
az a röhely hogy akkor is fizetni kell ha valaki örökli a házat, hogy mennyi volt az összeg? aszem olyan 20 ezer ft, most lehet több nem tudom
de vicc az egész
További ajánlott fórumok:
- Ha testvérem lett íratva a nagyszülői ház, akkor az lenne az igazságos, ha a szülői ház az én nevemre kerülne?
- Házasságkötéskor az élettársam gyermeke automatikusan a nevemre kerül?
- Átírathatom az előfizetéses telefont a nevemre, úgy, hogy az előfizetés a másik nevén marad?
- Ha elválunk, akkor a hitellel terhelt ingatlant hogy vehetem a nevemre?
- Jogositvanyom nincs, azert vehetek kocsit a nevemre?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?