Rajtam van 30 kg felesleg, férjemen 50 kg felesleg, egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az 1 éves kori alkatából nem tudsz következtetni arra, hogy milyen lesz gyerek, serdülő és felnőtt korában.
Ha nem változtattok az étkezési szokásaitokon, valószínűsíthető, hogy a gyerek is elhízott lesz.
Egyébkét sajnos látni a példát, hogy ahol kövérek a szülök, ott a gyerek is vagy más kicsinek kövér vagy olyan 3-5 évesen kezd el hízni. Ez a rossz étkezési szokások átvétele, hogy tömjük a gyereket, stb.
Ha más kicsinek kitágítod a gyomrát, akkor sokat fog enni, mert nincs tele a pocak, aztán mond egy pici gyereknek, hogy nem kapsz enni, mert kövér vagy...
Az ilyen vallomásokból miért lesz beszélgetős fórum? Ha ez nem egy anonim vallomás témája, akkor mi az?
Egyébként ezt iszonyú sok mindkettőtöknek. A férjed már-már életveszélyben van. 😳
Ez csak rajtatok múlik! Etetitek ész nélkül vagy normálisan, egészségesen kezdetek enni.
Ne tegyétek tönkre a gyerek életét is, hogy túlsúlyos lesz, mert rengeteg eü problémája lesz már tini korára.
Tudatosan meg lehet csinálni. Miért ne?
Én is ezt tettem.
Úgy eteted a gyermeket, ahogy akarod.
Igaz, én "csak" a lányom 13 éves korában híztam meg, de mindhárom gyermekemet egészségesen etettem és most sportos felnőttek lettek, egy deka felesleg nélkül.
Én még küzdök a kilóimmal, ez van.
Fórumnyitó, ha gondolod írj, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
Akkor ne mutassatok neki káros példát!
Ne egyetek úgy, ami 50 és 30 kg zsír felgyülemlésést okozta! Változtassatok az életeteken!
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- 5-8 kiló felesleg
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?