Raiffeisen banknál szeretnék folyószámlát nyitni. (beszélgetés)
Mi még a társasházunk folyószámláját is elvittük onnan 1 hete, magánemberként sem mennék oda.
Ersté-nél nyitottam számlát, kb. havi 300 forint a számlavezetési díj. Havi 2 pénzfelvétel ingyenes. Én nem utalok róla, így nem tudom, az mennyi. Számlaőr és Netbank is benne van a szolgáltatás díjában. Nálunk a R-nek két fiókja volt, de megszüntették az egyiket, többfelől azt halottam bajok vannak náluk pénzügyileg. Az állam ugyan szavatolja a bankszámládat, de kinek kell a kínlódás?!
Milyen limitre gondolsz?
Nekem saját magam kellett eldöntenem, hogy mennyi legyen a napi kp. felvehető limitem, más limit itt nincs.
Elégedett vagyok!
Nincs havidíjam,ez már csak nyerő lehet :)
Nekem ott van folyószámlám, és teljesen jó!
Havi 2 kp felvétel bármilyen automatából ingyenes a 3.-tól számolnak fel pár száz ft-ot, a felvételért, ha fiókban veszel fel pénzt ott kb 500.- / alkalom. Havonta kb 800 Ft a számla fentartás amit fizetek, sms értesítők,(Kp. mozgásnál küldik). Kedvesek az operátorok, ha valamiért be kell telózn! Ha valami még érdekel kérdezz bátran :-)
További ajánlott fórumok:
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
- Egyik banknál folyószámlája van a férjemnek, a másiknál személyi kölcsöne.Mit lehet tenni, hogy ne kelljen havonta bejárni utalni?
- OTP Banknál nyitnék lakossági folyószámlát, mi a menete?
- Lehet folyószámlahitelt igényelni online a Raiffeisen-nél?
- Melyik banknál érdemes vállalkozói folyószámlát nyitni?
- Melyik banknál érdemesebb folyószámlát nyitni?