Lehet folyószámlahitelt igényelni online a Raiffeisen-nél? (tudásbázis)
11. 0331d
2014. aug. 29. 14:19
Sziasztok.szeretnèk folyószámlahitel igènyelni.viszont más banknál van hiteltartozásom.vajon igènyelhetekbígy is?
10. Cilumiluci (válaszként erre: 9. - Csengu)
2014. aug. 26. 15:36
Mennyi kamat van az ilyesmire ?
9. csengu
2014. aug. 26. 13:21
Igen Otp-nél biztos lehet online intézni, voltam náluk, és ott így intéztem. De az már nincs meg, raiffeisen-es lettem, itt is szeretnék beállítani egy összeget a biztonság kedvéért ...
8. Cilumiluci
2014. aug. 26. 11:30
Rafinál nem tudom.
7. Cilumiluci
2014. aug. 26. 11:30
Most néztem ,OTP-nél lehet pl.online intézni és különböző lehetőségek vannak.
6. f8db0709b8
2014. aug. 26. 11:09
Legalább 3 hónapja kell,hogy az ottani banknál legyen számla és min.75ezer menjen rá.....legalábbis nekem ezt mondták.
5. körömvirág (válaszként erre: 4. - Csilluskam)
2014. aug. 26. 07:46
Az Ersténél tuti be kell menni, legalább egyszer! Dolgoztam náluk, tudom, hogy mi a menete.
4. Csilluskam
2014. aug. 26. 07:43
Nem biztos, hogy így van, az Erste-nél lehet sőt az OTP-nél is online igényelni, kiküldik a papirokat, aláirod vissza küldöd és 48 óra múlva beállítják az elfogadott összeget.
DE! csak ha van náluk folyószámlád és érkezik rá jövedelem, ami gyed, gyes, csp, munkanélküli vagy táppénz
3. körömvirág
2014. aug. 26. 07:40
A folyószámlahitel, mint ahogy a nevében is benne van, hiteltermék, így szinte kizártnak tartom, hogy online tudnál igényelni. Ehhez jó pár papírt ki kell tölteni, majd jön egy hitelbírálati rész és ha az is ok, akkor lehet megkötni a szerződést
2. ChrisTai
2014. aug. 26. 03:59
Szerintem muszáj személyesen bemenni.
1. csengu
2014. aug. 25. 23:58
Érdekelne hogy lehet online folyószámlahitelt igényelni a Raiffeisen-nél? Tud valaki segíteni? sehol sem találom...
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Lehet-e online igényelni Hatósági Erkölcsi Bizonyítványt? Van-e erre lehetőség vagy csak postai úton lehetséges?
- Smart kártyát hogy lehet igényelni? Lehet online rendelni?
- Hogyan kell online időpontot igényelni a Nyugdíjbiztosítási Igazgatósághoz?
- Hogyan tudok OTP-s bankkártyát online igényelni? Melyik kártyafajta a legjobb?
- Lehet-e TB-t igényelni magánszemélyeknek online?