Rágom a szám belsejét. Hogyan szokjak le? (beszélgetés)
6. a6bc29c843 (válaszként erre: 5. - Moxi79)
2012. nov. 11. 13:20
detto. rágom az ujjamon a bőrt. basszus. :/ nem a szélét, a két gyűrűsujjamon. PONT ott. érdekes.
5. moxi79
2012. nov. 11. 13:19
én amióta eszem tudom, rágom a szám belsejét, nem tudok róla leszokni, jobb oldalon rágon, bal oldalon egyátalán nem, én sem veszem észre
biztos, hogy van vmi oka, idegi alapon vagy ilyesmi
biztos, hogy nem tesz jót és azt is elhiszem, hogy rákot okozhat
nagyon sokáig az ujjamról is leszedtem a bőrt, de az esküvőmre szép akartam lenni, így azt sikerült abbahagynom, így már nem véres az ujjam...
szerintem egyszerű AKARATERŐ, de nagyon nehéz
4. 535cd780fd
2012. nov. 8. 14:00
próbálj meg rágózni inkább
3. 99279bb06f
2012. nov. 8. 13:59
Az eredendő okot kell megszüntetni, amitől rágod. Ideges vagy? Akkor nyugtató teával kezd, vagy írjon fel az orvos valami nyugtatót, ha durvább a helyzet.
2. Well (válaszként erre: 1. - 3716f68b4c)
2012. nov. 8. 13:31
Nincs rá gyógymód, meg kell állni, erősnek kell lenni. Én meg kapirgálom az ujjam, néha sebesre, egyszer összeszedek egy jó kis fertőzést... Ez néha megállít, de sokszor én sem veszem észre. Néha rácsapnak a kezemre...
1. 3716f68b4c
2012. nov. 8. 10:40
Mióta egyetemre járok folyamatosan rágom a szám belsejét. Egyszerűen észre sem veszem csak már azt h tiszta seb a szám. A környezetemben élők is felfigyeltek már rá h állandóan fintorgok és hülye képet vágok miatta... Ráadásul olvastam h akár szájrákot is előidézhet. Nagyon szeretnék leszokni de nem tudom hogyan. Hisz észre sem veszem mikor csinálom. :( Kérlek segítsetek.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálsz, ha egy étel elszínezi a zománcos edényed belsejét?
- Te hogyan tisztítod a kenyérpirítód belsejét?
- Ilyen hőségben hogy lehet "hűvösen" tartani egy sátor belsejét?
- Mit tudtok ajánlani, hogyan szokjak le arról, hogy rágom a számat?
- Ki mivel takarítja a sütő belsejét? Valami olyan tisztítót keresek, ami fertőtlenít is, de nem túl erős vegyszer!
- Ha rozscipókban tálalom a krémlevest, akkor azokat előtte forrósítsam át sütőben? Ha igen, előtte vagy utána vájjam ki a belsejét?