Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Normális egy kezdődő kapcsolatban, hogy már 24 órája nem keres? fórum

Normális egy kezdődő kapcsolatban, hogy már 24 órája nem keres? (beszélgetés)

18. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:13
Ha Téged zavar,beszéld meg Vele. Sztem azért egy jóéjt, v ilyesmi 24 óra után illő lenne.
17. GBetti88 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:40

Ehhez a témához mindenki máshogy áll, és a saját életében máshogy kezeli.

Ne velük foglalkozz, hanem magaddal.

Ha neked ez rosszul esik, akkor a következő talin beszéljetek róla. Nincs ebben semmi rossz.

Én sem szeretem az ilyet. Nekem is ha el megy a párom pl csapatépítőre, akkor is ír 1-1 mondatot. Nem azért, mert kötelező, hanem mert eszébe jutok és ezzel is tudatja, hogy nincs semmi baj :)

Beszéljétek meg és minden okés lesz. Ha meg neki ez sok, akkor már az elején jobb elengedni.

16. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:59

Valahogy próbáld nem ettől függővé tenni a kedvedet meg az önbizalmadat.... Én is szeretek írogatni pár óránként, de ha nem keres a másik, attól még nem kell egyből mindenféle rossz érzésbe belelovalni magad.

Egyébként szerintem nem túl elrugaszkodott dolog akár megbeszélni, hogy mindenki írjon a programja után a másiknak egy mondatot, hogy rendben hazaért, minden oké. Szerintem ez alap, hogy ha nem is beszélünk huzamosabb ideig, pl. el vagyok utazva a barátnőimmel, akkor is bejelentkezem naponta párszor, hogy még élek, meg eszembejutott a párom. Legalábbis nekem ez lenne a normális 3 hét járás meg 25 év házasság után is, és az eddigi párjaimnak is alap volt.

15. Violet18 (válaszként erre: 13. - Liliom10)
ma 11:58
Nem is mennyit tölthet el nélkülem, de ha gondol rám lefekvés előtt miért nem lehet annyit írni h jóéjt vagy csak egy emojit küldeni?
Nyilván nem tekinthető normálisnak
13. liliom10 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:53

Persze, hogy zavarna. De ha meg akarod szabni, mennyi idő telhet el, amíg újra hív, nem boldog lesz Veled, hanem rabnak érzi magát.

Meg is beszélheted vele, ami bánt, de nem számonkérően.

12. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:48
Hány óránként kellene jelentkeznie, hogy Neked megfeleljen ? Ne legyenek ilyen elvárásaid, mert el fogod üldözni ! Vehessen levegőt nélküled is ! Foglald el magad hobbikkal,barátnőkkel,stb. ! Majd jelentkezik ! Ha nem, akkor nem érdekled ( nagyon).
11. Teráz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:39
Engem is zavarna a helyedben . Megértelek .
10. srcrss (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:38
Szerintem lényegtelen, hogy minket zavar, vagy sem. Ha téged zavar, beszéljetek róla.
ma 11:31
Alapvetően nem normális dolog, de a mai világban valahogy mégis az. Vagy eldogadod vagy lépj, nem fog változni 😞
8. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:19
Normális. Van saját élete. Ezek szerint neked nincs.
7. andi6020 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:01
Nem zavarna.

Hívott, szinte amint kiírtam a kérdést, de én olyan rosszkedvű vagyok ilyenkor.

Titeket ez abszolút nem zavarna? Ma már senkinek nem esik nehezére írni pár mondatot, csak annak aki nem akar.

5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:57
Az hogy nagyon rosszul szokott esni? Nem.
ma 10:56
Normális.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:53
Hagyjatok egymásnak levegőt :)
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:50

Igazi örökzöld.🙃

Igen normális.

24 órája beszéltünk utoljára, azaz tegnap délelőtt.

Pár hónapja vagyunk együtt. Programja volt, ilyenkor sosem keres esténként. Nekem ez nagyon rosszul szokott esni. Normális dolog ez?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook