Normális egy kezdődő kapcsolatban, hogy már 24 órája nem keres? (beszélgetés)
Ehhez a témához mindenki máshogy áll, és a saját életében máshogy kezeli.
Ne velük foglalkozz, hanem magaddal.
Ha neked ez rosszul esik, akkor a következő talin beszéljetek róla. Nincs ebben semmi rossz.
Én sem szeretem az ilyet. Nekem is ha el megy a párom pl csapatépítőre, akkor is ír 1-1 mondatot. Nem azért, mert kötelező, hanem mert eszébe jutok és ezzel is tudatja, hogy nincs semmi baj :)
Beszéljétek meg és minden okés lesz. Ha meg neki ez sok, akkor már az elején jobb elengedni.
Valahogy próbáld nem ettől függővé tenni a kedvedet meg az önbizalmadat.... Én is szeretek írogatni pár óránként, de ha nem keres a másik, attól még nem kell egyből mindenféle rossz érzésbe belelovalni magad.
Egyébként szerintem nem túl elrugaszkodott dolog akár megbeszélni, hogy mindenki írjon a programja után a másiknak egy mondatot, hogy rendben hazaért, minden oké. Szerintem ez alap, hogy ha nem is beszélünk huzamosabb ideig, pl. el vagyok utazva a barátnőimmel, akkor is bejelentkezem naponta párszor, hogy még élek, meg eszembejutott a párom. Legalábbis nekem ez lenne a normális 3 hét járás meg 25 év házasság után is, és az eddigi párjaimnak is alap volt.
Persze, hogy zavarna. De ha meg akarod szabni, mennyi idő telhet el, amíg újra hív, nem boldog lesz Veled, hanem rabnak érzi magát.
Meg is beszélheted vele, ami bánt, de nem számonkérően.
Hívott, szinte amint kiírtam a kérdést, de én olyan rosszkedvű vagyok ilyenkor.
Titeket ez abszolút nem zavarna? Ma már senkinek nem esik nehezére írni pár mondatot, csak annak aki nem akar.
Igazi örökzöld.🙃
Igen normális.
24 órája beszéltünk utoljára, azaz tegnap délelőtt.
Pár hónapja vagyunk együtt. Programja volt, ilyenkor sosem keres esténként. Nekem ez nagyon rosszul szokott esni. Normális dolog ez?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki neten komoly kapcsolatot keresni?
- Mennyire nagy kérés egy kapcsolatban néhány apró figyelmesség?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Lenne 1 kérdésem keresztszülőséggel kapcsolatban. Véleményeteket kérném!
- Kezdődő kapcsolat. Nem illünk össze, nem látom a közös jövő lehetőségét...
- Kezdődő kapcsolatban