Kezdődő kapcsolatban (beszélgetés)
Rosszul teszed. Meg kell mutatnod, hogy téged ez bánt, hogy fáj neked. Nem hisztizve, veszekedve, hanem őszintén kimutatni, hogy amit mondott/tett az hogy esett neked, csendesen, szomorúan. Ha erre jön ilyen dumával, hogy akkor meddig fogsz itt besiros fejjel szobrozni, akkor tudod, hogy ki vagy neki: lábtörlő. Ha észreveszi magát, igazit a saját arcán, és gyakorlatilag meglátja magát a szemedben és ettől megtorpan, akkor reagál az érzelmeidre és tudhatod, hogy fontos vagy, csak elszaladt vele a ló.
Ha úgy teszel, mintha mi sem történt volna, akkor azt mutatod neki, hogy veled azt tehet amit akar, akkor sem küldöd el a bánatba, azaz kapaszkodsz. És aki kapaszkodik, az nem értékes, max hasznos, az értékeset becsülik, tisztelik, lesik a kívánságát, a hasznosat meg használják. Még nem késő igazítani rajta egyet-kettőt.
Azért van ekkora szám, mert voltam hasonló helyzeben, csak még cifrábban :) Ha ismernélek, reggelig mesélhetnék, hogy hol mivel csesztem el, és hogyan fordítottam 180°-ot egy olyanon, mint a "tiéd" .
Én nem a szép nők miatt aggódnék, inkább a 10 év miatt. Sok fiatal fiúnak érdekesek az idősebb nők, de tartósabb kapcsolatra nem ők lesznek a befutók. Általában. Nálatok lehet másképpen lesz.
A helyedben 10 évvel idősebbet néznék, akkor miattad aggódhatnának a 40-es nők :)
Teljesen mindegy, hogy mit mond, hogy ilyen meg olyan csinos vagy, stb. Azt megsem mondhatja, hogy figyi, eleg jo bor vagy meg 10 evveél idosebben, bar nem annyira az esetem, de meghuznalak parszor, na dobd magad hanyatt.
Ugye? Nem azt mondom, hogy ne lehetne oszinte, de ilyenkor meg azert ezt nehez eldonteni. Ugyhogy ne foglalkozz azzal egy percig sem, hogy mit mondd, csak azzal, hogy mit tesz.
Torodik veled? Keres teged telefonon, messengeren akarhol amikor csak tud? Odateszi magat, hogy talalkozzatok, amikor csak lehet, vagy csak ugy hebe-hoba, ha epp unatkozik? Orul neki, ha te keresed vagy zaklatasnak veszi, elerheto szamodra? Vannak furcsa megmagyarazhatatlan jajj epp lemerultem esetek meg epp akartalak hivni, de elutott egy hotolo juliusban 2x is?
Szoval ha egy pasi igazan akar teged, akkor kezet labat tori erted. Ha csak ugy jo leszel ez meg valamire skatulyaban vagy, akkkor pont annyit tesz, hogy azert el ne veszitsen, de beledogleni nem fog. Ha kifejezetten te rohansz utana, nyakan vagy, latszik, hogy odavagy erte, mint a dog es o meg nagy kegyesen neha meg..., akkor meg labtorolo vagy.
Szoval esszel es okosan.
Ilyen korban meg nem nagyon szoktak elkotelezodni, csak a dumaszinhaz van 3-4 nonek egyszerre.
Reggelig meselhetnek, miket lattam a sajat szememmel ilyen koru pasiktol, amikor toltak a rizsat, hogy eletem noje vagy, aztan meg a hata mogott a haveroknak ment a szoveg, hogy ezt is megb..tam (ezzel a szoval!!). Es nem egytol.
Szoval ovatosan, es csak azt figyeld, amit tesz!
Azon gondolkodok,hogy ha Te a srácnál 10 évvel idösebb,akkor hány éves lehet az a kis csitri csapodár?
-szerintem jogos az aggódásod!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Kezdődő kapcsolat. Nem illünk össze, nem látom a közös jövő lehetőségét...