Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rác csirkecomb recept

Rác csirkecomb recept

Elkészítési idő 60 perc

A Rác csirkecomb hozzávalói:
4 db csirkecomb
15 dkg szalonna
1 közepes fej vöröshagyma
3 db zöldpaprika
2 db paradicsom
6 db nagyobb krumpli
1/2 tasak Kotányi szárnyaspác fűszer
1 pohár tejföl vagy 5-8 dkg reszelt sajt
só, ízlés szerint


A Rác csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat a szárnyaspáccal megszórjuk, kicsit állni félretesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, krumplit karikára szeleteljük. A krumplikarikákat étolajjal megkent tepsi aljába terítjük, rászórjuk a hagymát, szalonnakockákat. Rátesszük a pácolt csirkecombokat, ezt befedjük a paprika és paradicsomszeletekkel. Fóliával letakarva sütjük, ha a húsok megpuhultak, fólia nélkül, tetejét megszórva a sajttal v. rásimítva a tejfölt, még 10 percig forró sütőben sütjük.

Én a krumplisort és a felső zöldségsort szoktam enyhén sózni.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rác csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook