Qupido teszt - legenda vagy valóság?:-) (Lehet valahol kapni?) (tudásbázis)
Végső esetben felmegyek Pestre, de még bízom benne, hogy hátha Fehérváron is kapott valaki.
Ahol lakom, ott már az összes patikában voltam:-( Persze, a körbetelefonálás is megoldás, csak sajnos vezetékes telefonom nincs, a mobilomról meg 100 Ft-ba kerül 1 perc vezetékes hívás napközben. Szóval ha mindenképp fel kell menni Pestre, már olcsóbb végigjárni egy pár helyet:-)
Mom nagyon kiesik ? :(
Én amikor egy ritka olajat kerestem a picimnek,végigtelefonáltam a gyógyszertárakat.Egy helyen mondták,hogy most jött nekik 1 db,le is tartattam a nevemre,és másnap értementem.Ilyesmi megoldás nem jöhet szóba?
Sajnos az Interspar kilőve, pedig nagy reményeket fűztem hozzá:-(( One Step teszt volt, 25-ös érzékenységű. Ráadásul amikor a használati utasítást böngésztem, épp arra jött egy ismerős (ügyfelünk), aki rám is köszönt:-((
Úgyhogy várom továbbra is a tuti tippeket! (postai út kivételével)
Akkor sok-sok +++++++++++ mindkettőnknek! :)
Hát igen, soha ne mondd. Én már azt mondom, hogy bármit megtennék, bármeddig elmennék. 71. májusi vagyok, úgyhogy tényleg majdnem egyidősek vagyunk
Huuu, akkor nagyon drukkolok!!! En is csutortokon tesztelek:-)
Amugy kb. egyidosek vagyunk, de en meg nagyon az elejen tartok es a lombikig nem hiszem, hogy elmennek... Persze soha ne mondd, hogy soha:-) Most Duphastont szedek 10 napig es ha pozitiv lenne, nem hagynam abba, ezert kell a korai teszt.
Sajnos nem. A második lombikra vettük. Nem hatott a mágikus ereje :D
Éppen most van a várakozási idő a harmadik lombikunk után :) Nem a tesztek erejében bízom :) Nem is vettünk még semmilyent. Türelmesen kivárom a jövő hét csütörtököt és egy sima akármilyen teszttel fogok tesztelni. Majd amilyet a párom "hozzáértőn" vásárolni fog. Két hét eltelte után már nem csak a 10-es fogja kimutatni, hogy terhes vagyok.
Szia!
Koszonom neked is az infot. Most olvasom az elozmenyeket, megkerdezhetem, hogy bevalt -e a teszt?:-)
Szia!
Én a mom park gyógyszertárában vettem.Azt kértem,és a kezembe is nyomták rögtön.
Nekem 2 nappal azelőtt kimutatta a terhességem,hogy meg kellett volna jönnie.(10 nappal a babaösszehozó kísérlet :) után)
Eddig 1 patikaban mondtak, hogy volt, de megrendelni nem tudjak, csak nagyon ritkan egy ugynok szokta vinni.
Egyelore neten nem akarok rendelni, mert most csak a munkahelyemre tudnam kerni es nem szeretnem meg kiszivarogtatni. Mas 10-es erzekenysegu is jo, csak pontos lelohelyet, pliiiz!:-)
:)))
akkor az biztos jo.:)))
Szia!
komáromi vagyok, de Tatabánya-Győr gyógyszertáraiban is kerestem ezt a tesztet. Sehol nem kaptam, sok helyen nem is hallottak róla. Interneten rendeltem idén májusban, már nem tudom, hogy melyik oldalon, de két héten belül szállították nekem. persze a szállítási költséggel is számolni kell.
Ha esetleg valaki az utobbi fel evben a Budapest - Szekesfehervar - Komarom haromszogon belul vasarolt Qupido vagy mas 10-es erzekenysegu terhessegi tesztet, legyszi irja mar ide a pontos lelohelyet!
Koszonom elore is!:-)