Püspökladányban, Berettyóújfaluban vagy Debrecenben keresnék jó diabetológust, ajánlanátok? (tudásbázis)
igen, igen
köszi
Csak jó lenne egy rendes diétát összeállítani:(
Én nem értem, hogy miért nem akar segíteni Neki. az a helyzet, hogy elbagatelizálják a dolgot. Nem is tudja, hogy mekkora gond ez:(
Most meg kapkodnak és ahelyett, hogy a diétában segítenének Neki csak koponya ctre küldik. Közbe most kiderült, hogy a cukor a szemére meg a veséjére ment de még ennek ellenére sem küldte el senki se egy dietetikushoz vagy endokrinológushoz.
Igen, a valicskó doktornőt néztem, csak gondoltam, hogy hátha van közelebb.
okés
meg van
köszi
ez magánrendelés ugye?
nem tudnál telefonszámot kérni?
nem találok a neten elérhetőséget:(
Berettyóujfaluban Kórház Dr Lugosi Anna pénteken rendel 10-12-ig /előjegyzést kell kérni/
Szomszédasszonyom inzulinos cukros a férje is, hozzá járnak, meg vannak elégedve vele.
sziasztok
anyukámnak keresek jó diabetológus, endokrinológus orvost H-B megyében. így ebben a sorrendben.
Már régóta cukorbeteg és a háziorvosa írja fel Neki a gyógyszert és nem hajlandó beutalni Őt sehova, hogy normálisan megvizsgálják.
Mivel Én messze lakom így nem ismerek arra fele egy orvost sem.
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Mennyire reális a bruttó 200.000 Ft-os fizetés Debrecenben?
- Miért nehéz barátot találni Debrecenben?
- Hova érdemes költözni? Debrecenben melyik a legjobb, úri környék? Belváros, téglaházak vagy hol van a menő környék?
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?