Push up melltartó nagyobb mellekre triumph? (beszélgetés)
Igen,
és az már komoly hát-mellkas-mérettel rendelkező hölgy :)
Viszont attól még biztos nagy hozzá a mell is :) ahogy a háta,mellkasa,lehet hasa is és feneke is.
Kicsit elbeszélünk egymás mellett.
Általában az F kosár mérettől már 90/95-ös körméret szokott kelleni.
Hacsak nem szilikon...:)
Normál méretű mellet takar a normál....és az A-B-C kosárra értettem.
A körmérettel ne a mell nagyságára célozzunk,hisz az a hátméret!A kosárméret számít,és a D-F-G-H méretek a nagymellűek táborát szélesítik.Persze ne 95-ös hátméret legyen hozzá :)
Erre én egy kicsit rácáfolnék.
Normál Triumph? Az mit takar???
A Sariana már haldoklik és kezd kivonulni kis országunkból.
Igen, a 85 a körméret és pl.: a G a kosár mérete. F és G kosár méretig is tökéletes fazonú és formájú modellek vannak. Még fürdőruhából is.
Szóval, ha minőség kell: TRIUMPH :)))
Így van, meg kell találni a megfelelő kosarú melltartót. Nekem is nagy melleim vannak, és nekem a 75 F méretű jött be Triumph-ból.
A Sariana-val már én is szemezgettem, lehet kipróbálom majd:)
Triumph-ot használok én is.De a 85 mellméret a hátszélességet jelenti nem?Vagyis a mell alatti körméretet.A nagy mellek a kosártól függnek.D-E-F-G és stb.....
Abból ismerősöm F-eset hord,és a Sariana márkájúra esküszik.
Ha pedig A-B-C- kosaras vagy,akkor normál triumph jó.
Nekem is triumph melltartóm van, sima fehér, nagyon szeretem, mert nem nyúlik ki a sok mosástól, és nagyon kényelmes. Kicsit drága volt, de megérte :)
Eltettem a cimkéjét, az van ráírva hogy Comfort Minimizer W.
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Nagy mellekre szép melltartót miért nem gyártanak?
- Tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol nagyobb választékban kaphatóak nagy méretű melltartók elérhető áron?
- Nagyobb természetes mellűeknek- milyen az ideális melltartód?
- Triumph melltartót van esélyem 90D-ben találni?
- Triumph push up melltartók? Tényleg olyan nagyon szép nagyobbnak látszódó ciciket formál? :o)