Nagyobb természetes mellűeknek- milyen az ideális melltartód? (beszélgetés)
Most mondja az anyám hogy azokat nem ott vette hanem egy varrodás nőtől itt a lakóhelyünkön csak az elsőt vette kint 11000 Ft-ért a többit ettől a nőtől akik triumph-os melltartókat varrnak a ruhaipari szövetkezetben 2500 Ft-ért.
És úgy csempészik ki úgyhogy a melltartóm úgy néz ki lopott!!!!!!
De megéri
hát az a melltartó ami nekem van hozzá teszem az első olyan ahol nem buggyan ki sehol se alul se felül nagyon jó:Triumf
Ausztriában az anyám vette nekem de megkérdezem tőle hol!!!!!!!
Hm, akkor ott is érdemes lesz körülnéznem!
Na igen, ez a kibuggyanás :D:D.. nekem általában felül szokott.. lehajolok és a fél mellem kint van :D Na erre találjak megoldás. :)
Te akkor nagyon jól jártál! :)
Hol sikerült Ausztriában beszerezned ilyen olcsón?
Triump nagyon jó!!!
nekem 90/E VAN 3 db sikerült 2500 Ft hozzá jutnom
Ausztriában de az eredeti ára 12000 Ft körül van.
75/D
szivacsosat nem hordok, így is nagynak érzem, de ha még szivacsos.......hhhmmmmm
én is a triu....-ba vásárlok, vagy egyéb fehérneműboltba
Köszönöm szépen!
Igazából azzal is bajom van, hogy mikor felpróbálom úgy érzem, hogy jó, kényelmes, és viselés közben meg kiderül, hogy közel sem annyira jó.:(
Hm.. akkor bekell áldozni nem kevés pénzt.
Bár, ha tényleg tart, akkor megéri.
A Triu**on kívül van valami más márka, ami jó lehet?
Szia!
ÉN 75 F-es vagyok!
Azt kell mondjam,hogy nincs tökéletes darab a mi méretünkben.
Esetleg ami megközelíti,az csak 8000 ft-tól a csillagos égig.
Én is sokat kerestem és a legtökéletesebbet egy piaci árusnál találtam meg. Abszolút márkátlan, azt hiszem 500 ft-ba került, vettem belőle 6 db-ot és évek óta nincs melltartó problémám.
Nézz körül te is ilyen helyeken néha kincseket lehet találni.
A Tri***-nál vannak ilyen méretekben is? Mert a kirakatokban ott is csak max c-set látok.
És vajon mennyibe kerülhet?
Sziasztok!
Én még nem találtam magamnak olyat, ami tényleg mindenben jó lett volna.
85/D a méretem, nincsen nagyon megereszkedve a mellem, mégsem találok olyat, ami igazán tartana és szép dekoltázst kölcsönözne.
Ti milyet használtok?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol nagyobb választékban kaphatóak nagy méretű melltartók elérhető áron?
- Triumph push up melltartók? Tényleg olyan nagyon szép nagyobbnak látszódó ciciket formál? :o)
- Push up melltartó nagyobb mellekre triumph?
- Ha a hajam egyik része természetes barna, nagyobb részt festett világos szőke, mi történik ha befestem extra világoshamvasszőkével?