Pszichiátriai rehabilitáció Debrecenben, van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
8. Norina Sz. (válaszként erre: 7. - Luluka45)
okt. 28. 15:22
Köszi a választ :)
Ez jól hangzik, akkor egy kalappal Neked! :)
7. Luluka45
okt. 27. 11:48
Ezek ellenére igen, teljes mértékben kipihent voltam, a zártosztályról sem hallottam semmit, pedig azon a szinten voltam, ahol az is található volt, senki nem zaklatott, és persze a foglalkozások is helyre tettek! Emellett következő nyáron tervezek vissza menni terápiákra. :)
6. Norina Sz. (válaszként erre: 5. - Luluka45)
okt. 27. 02:12
Szia,
Köszönöm a választ :)
A tapasztalataid ezek szerint elég vegyesek voltak. Hogy érzed, összességében véve segített az ott töltött idő? (ha nem indiszkrét a kérdés.)
XXX :)
5. Luluka45
okt. 25. 10:57
Én most Januárban jártam ott, nekem semmi rossz tapasztalatom sincs, az emberek nem bántottak, én állandóan takarítottam a takarítónőkkel, mert így próbáltam elterelni a figyelmem. A nővérek borzalmasak, 12x szúrtak meg mire tudtak venni tőlem vért (jelzem, kint vannak a vénáim nagyon), mogorvák. A mentősök lenézik a betegeket. Én nekem borderline-m van és nem akarták elmondani, emellett a 2 és fél hét alatt 3x beszélt velem ottani pszichológus!
4. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Norina Sz.)
ápr. 17. 07:22
Szia, Nóri!
Mizujság azóta?
Voltál valahol?
3. Norina Sz. (válaszként erre: 2. - Józsibirka)
2023. júl. 1. 21:28
Szia! Sajnos nem tudom, ki a hölgy...
2. Józsibirka
2023. jún. 19. 05:11
Edina volt ott, már Miskolcom van, ott rendel.
1. Norina Sz.
2023. ápr. 26. 13:58
Sziasztok
Már indítottam egy hasonló fórumot a kisbéri programról de aki esetleg a debreceniben járt, azoknak is érdekelne a véleménye, tapasztalata.
Előre is köszönöm!
Üdv; Nori
További ajánlott fórumok:
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?
- Mi a véleményetek a rehabilitációs járadékról? Vannak tapasztalatok? Sikerült valakinek munkát kapni?
- Pszichiátriai rehabilitáció Kisbéren, van valakinek tapasztalata?
- Tudna valaki jó pszichiátert vagy pszichológust ajánlani Debrecenben?
- Tudna valaki ajánlani jó pszichiátert Debrecenben?
- Tudna valaki ajánlani magán pszichiátert Debrecenben?