A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Ha valaki valamit meg akar oldani, megoldja..
Pont a távlatok miatt, pont azért mert egyedül vagy kellene elérni, hogy később ne halmozódjanak a problémák.
Lényegében hétfőtől péntek délelőttigről van szó, tehát 4 éjszaka. De mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy az első két éjszaka ott alszotok, a második kettőn már otthon. De egy-két estét mindenképpen javasolnék. Ők nem fogják javasolni, mert nekik egyszerűbb a hazajárósokkal... Nektek lenne jobb hosszútávon, mert a gyereked egész életét kell innentől megoldani.
Mondom, nekem is apám volt a másfél éves gyerekemmel. Pelenka fordítva rajta, ruha fordítva, enni kitudja mit ettek.. De volt olyan is - nem ekkor - hogy az egyik gyerekemet kollégiumba adtam 8 hétre, mert veszélyeztetett terhes voltam, és egy pohár vizet nem tudtam már adni nekik este.. És nem volt segítségem. Néha az embernek az egyik ujját meg kell harapni.
köszönöm a válaszokat!
az én fiam nyáron lesz 7 éves,és nem szeretném,ha benn tartanák,az ovit is nehezen viseli,ezért is megyünk.
ha muszáj lenne, csak úgy, h Vele vagyok, de itthon meg vár a 3 éves lányom,egyedül nevelem őket,max anyukámmal tudna lenni.
kicsit már megbántam, h beleegyeztem apáméknak,mert ők erőltetik.
Nem mindenkinek kell, de ilyen diagnózisok gyanújával igen.
Mivel sokan vannak, felvetik, hogy elég 3 nap, meg hogy legyen bejárós..
Jó tanács és tapasztalat:
Én erőltettem a bentlétet, még úgy is, hogy a kisfiam 5 éves volt akkor, és első nap nagyon haza akart jönni. Persze én is bent aludtam vele, ez ilyen korban még nem kérdés.. De SOKKAL TÖBBET TUDNAK MEGFIGYELNI ÚGY RAJTA, HA OTT VAN ESTE IS, NEM MEGY HAZA 4-KOR. Este is vannak szabályszerű dolgok, és nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak az irányított foglalkozásokon lássák a gyereket..
Igen, az az öt - négy és fél nap - kemény volt, látni a saját gyereked bajait, meg a többiekét is..
Viszont nekünk az onnantól való nagyon jó irányba való változást az alapozta meg. Azóta is dicsérték mindenütt az ottani alapos diagnózist. Ezek után meg én is tudtam bízni a diagnózisban, ezáltal a javasolt terápiákban, változtatásokban..
Ha látják kétszer pár órára a gyereket, az nekik se ugyanaz, nem ismerik meg annyira, és sokszor a diagnózissal se mész sokra, mert ők se tudják, te magad meg nem hiszed..
Akkor egy hétig keménynek kell lenni.. Akárki, akármi van otthon. Nekem egy másfél éves szopós kisbaba volt akkor otthon, és aznap volt egy spontán vetélésem, amikor elindultunk az egy hetes bentfekvésre.. De a mai napig jó döntésnek tartom, hogy végigcsináltuk.
Mi csütörtökön megyünk 11 órára...
mutizmus miatt és esetleges autizmus miatt....
kicsit félek tőle...mindenkinek be kell feküdnie 7 napra? sok helyen olvastam már, én nem hagyom ott a fiam,nem bírná ki:(
Eddig az országból mindenhonnan fogadtak embereket, és nem kellett fizetni..
Persze minden változhat, de szerintem azért ennyire nem..
Meg hát őket kell kérdezni, az a legbiztosabb.
Van.
Mi ott kaptuk a fiam autista diagnóziság egy hét bentlét után..
Nemrég a lányom is volt fent feszültségoldáson, félelmek kezelésén.. Volt hatása..
Nagyon túl vannak terhelve..
Ez nem csak az ő hibájuk, eleve a pszichiátria sajátja, hogy kapásból van, hogy nem adnak pontos diagnózist, mert ez is lehet, meg az is...
Én azt csináltam az auti fiamnál is, hogy elvittem ide is, meg a nagy ellenlábashoz, a SOTE-ra is. Ha mindkét hely lényegében ugyanazt mondja, akkor annak köze lehet az igazsághoz, - már ha van olyan..
Az előadások, szülőtréningek, Bea munkája kiváló..
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezett valakinek a gyermeke a budapesti Teleki Blanka Gimnáziumba?
- Budapesti gyermek kórházak - szülők tapasztalatai
- Ajánlanátok budapesti gyermekszemészt?
- Budapesti és Fehérvári anyukák: hol érdemes megfizthető áron gyermekülést vásárolni? Ki hol vette?
- SE Gyermekgyógyászati Klinika, Vadaskert, Bethesda, Heim Pál Gyermekpszichiátria
- Melyik budapesti gyermekpszichológust ajánlanátok?