Milyen programokat ajánlanátok, ahol ülni lehet? (tudásbázis)
Mindenkinek az lenne a legjobb, ha ő otthon maradna.
Szerintem...
Édesapádnak komoly fájdalmai lehetnek-én nem vinném sehova,majd ha már jobban lesz,bepótoljátok.
Nem hiszem,hogy neki ez gond lenne,inkább megkönnyebbülés.
Ülős program: sétahajó, sétarepülő, kisvasút, lovaskocsizás, gokart vagy élményvezetés, szabadulószoba (ülve is lehet ötletelni).
Azt nem tudom ezek közül a beteg mit vállalhat be.
Családi filmnézés a hűvös szobában. Esetleg társasjáték, közös felolvasás.
Ami szórakoztatja a beteget is.
Érszűkület gondolom.Elzáródásnál nincs keringés.Azaz már hullafoltos lenne a lába.
Nagyon előrehaladott a betegség ha pár lépés után le kell ülni.
Ne vidd sehova!
Mit csinálsz akkor ha valóban elzáródik,messze onnan ahol kezelik?
Kedves Fórumozók!
Családommal szeretnénk belföldön pihenni 1-1 napot, de sajnos édesapámnak a lábában érelzáródás van (folyamatban a kezelés), ezáltal nem tud menni sokat a fájdalom miatt, pár lépés után meg kell állnia.
Ezért abban kérek javaslatot/tanácsot, hogy tudtok-e olyan programot, ahol jobbára ülni lehet?
További ajánlott fórumok:
- Indesit mosó-és szárítógépnél a hosszú szárítós programokból ki lehet venni a szárítási programot?
- Augusztus 20-án milyen programokról tudtok, ami gyerekeknek is érdekes lehet, és hol?
- Hova, milyen programokra, helyekre lehet elmenni Budapesten egy 1 éves és egy 5 éves gyermekkel?
- Aki könnyen, saját magátol elsajátít számitógépes elszámoló, könyvelő programokat az nehézkes felfogású lehet?
- 2-3 éves gyerkőccel milyen érdekes helyekre, programokra lehet elmenni Budapesten és környékén?
- Hogyan tudok törölni egy programot, ha nem törlődik a programok eltávolítása/módosítása lehetőségre?