Próbálta már valaki az Arkocaps nopal fügekaktusz kapszulát? Lehet-e tőle fogyni, és ha igen, mennyit? (beszélgetés)
szia! a leheto legrosszabb dolgot valasztottad, mar ami a koplalast illeti (a kapszulat nem ismerem, igy arrol nem tudok nyilatkozni), hiszen szepen kiehezteted a szervezeted es azon kapod magad, hogy egy szep nap felzabalod a hutot. arrol mar ne is beszeljunk, hogy a jojo kapujaban alldogalsz.
az, hogy naponta ketszer ettel, nem igaz. irtad, hogy a ket kajalas kozott chipsz es tarsai. nem ketszer ettel, hanem egesz nap. a koplalas helyett inkabb szamolj kaloriat. vezess minden falatrol naplot, a kaloriabazis nagyon jo, ott ki tudod szamolni, hogy mennyit egyel ahhoz, hogy egeszsegesen fogyjal. hosszutavon hidd el, jobb ez a megoldas mint a kapszula + koplalas kombo.
köszi szépen,mindenképp megnézem.
Most elkeseredtem egy kicsit,hogy még 1 kiló sem ment le 1 hét alatt,de ma vettem almaecetet,azzal is megpróbálok rásegíteni,hátha.Jövőhónaptól meg mindenképp elkezdem én is a 90 naposat.Én már azt csináltam,nekem 2 hét alatt 8 kiló le ment,de abbahagytam,nem bírtam tovább,és pár kiló vissza is jött,de nem mind.Aztán most 89 kiló vagyok,igaz,így is fogytam másfél év alatt 16-ot,mert 105-el szültem,de akkor is jó lenne 75 re visszamenni legalább.
Én nem ismerem ezt a készítményt!
Tőled "hallottam" először. Ha igaz ami a betegtájékoztatóban van, akkor nem lehet rossz.
Senki nem ír?
Nem tudtok rá mit mondani?Pedig kiváncsi lennék a véleményetekre.
Na,ez van a betegtájékoztatón pontosan,mit a dobozba raknak.
Felhasznált rész: szár 500 mg fagyasztva őrült teljes növényi por kapszulánként
A gyomortelítő étvágycsökkentő
A nopal kaktuszban található nagy mennyiségű pektin, nyák és gumi képes megkötni az étkezések során elfogyasztott zsírokat és cukrokat, mely révén ezek megemésztett és felszívódott mennyisége csökken a szervezetben. A nopal kaktusz rostjai vízzel érintkezve a térfogatuknak sokszorosára képesek feldagadni, így telítettség érzést adnak. A nopál kaktusz sokféle aminosavat tartalmaz. Növényi fehérjéi segítenek a szervezetnek visszavezetni a folyadékokat a szövetekből az érrendszerbe, ezáltal segít a cellulitisz kezelésében.
Ajánlható: túlsúly esetén, fogyókúrázóknak, a fogyókúra esetén gyakran előforduló kimerültség esetén
Adagolás: vegyen be 2 kapszulét minden főétkezés előtt egy nagy pohár vízzel!
Figyelmeztetés: testsúlycsökkenést csak kontrollált kalória bevitel mellett okoz.
Mellékhatások, ellenjavallat: ismert mellékhatása nincs. Csak felnőttek számára. Terhes és szoptató anyák beszéljenek kezelőorvosukkal a készítmény szedését megelőzően!
Regisztrációs szám: 3890/2008 OÉTI
Mondjuk nekem a dobozban a tájékoztatóba evés előtt 2 db kapszulát írnak.Én úgy is szedem.
Egy nap egyszer ugye,mert csak egyszer eszem
Leírom,mi is ez a kapszula tulajdonképp.
Várom a véleményeket,hogy ki,mire számítana tőle.
Arkocaps Nopal kapszula 1.400,-Ft.
Felhasznált rész: szár 500 mg fagyasztva őrült teljes növényi por kapszulánként
A gyomortelítő étvágycsökkentő
A nopal kaktuszban található nagy mennyiségű pektin, nyák és gumi képes megkötni az étkezések során elfogyasztott zsírokat és cukrokat, mely révén ezek megemésztett és felszívódott mennyisége csökken a szervezetben. A nopal kaktusz rostjai vízzel érintkezve a térfogatuknak sokszorosára képesek feldagadni, így telítettség érzést adnak. A nopál kaktusz sokféle aminosavat tartalmaz. Növényi fehérjéi segítenek a szervezetnek visszavezetni a folyadékokat a szövetekből az érrendszerbe, ezáltal segít a cellulitisz kezelésében.
Ajánlható: túlsúly esetén, fogyókúrázóknak, a fogyókúra esetén gyakran előforduló kimerültség esetén
Adagolás: egy kapszula minden étkezés után. Amennyiben az étkezés nagyon/túlzottan kiadós volt, akkor két kapszula étkezés után.
br> Figyelmeztetés: testsúlycsökkenést csak kontrollált kalória bevitel mel¬lett okoz.
Mellékhatások, ellenjavallat: ismert mellékhatása nincs. Csak felnőttek számára. Terhes és szoptató anyák beszéljenek kezelőorvosukkal a készítmény szedését megelőzően!
A terméket 2009. June 17. Wednesday óta forgalmazzuk.
Napi 1x-i evés a lehető legrosszabb megoldás.
Honnét jött ez az ötleted?
"csökkentett kalória bevitel mellett fogyást eredményez"
Kulcsmondat. :)
Szia!
Szerintem nem túl jó ötlet a koplalásos megoldás.
Egy ismerősöm csinálta, hogy nem evett 6 után, de napközben igen, reggelizett, ebédelt, vacsizott. Rengeteget fogyott, igaz lassan, de nem éheztette magát.
Ha nem bírsz fogyni a koplalás mellett érdemes ellenőriztetni a pajzsmirigyedet. Néhány ismerősömnek szülés után alul működött és azért nem sikerült lefogyniuk.
Nekem túlműködik, én sokat fogytam, ami jól hangzik, csak még szoptatok és így nem marad túl sok energiám, mindig fáradt vagyok.
Sziasztok!!!
Szülés után rajtam ragadtak a kilók,most 21 hónapos a kisfiam,de még mindig 90 kilót mutat a mérleg.Már eléggé zavaróvá vált,hogy nem sikerült visszanyernem szülés előtti alakomat,rendszeresen mozogni nincs időm,sétálgatok az igaz,de most úgy gondoltam,megpróbálok rásegíteni egyfajta "életmódváltással",ami azt jelenti,hogy 1 nap csak egyszer eszem,szigorúan este 6 előtt,nem töménytelen mennyiséget,1 tányér főtt ételt,és minden étkezés előtt beveszem ezt a bizonyos NOPÁL kapszulát,2db-ot nagy pohár vízzel,amire az van rá írva,hogy csökkentett kalória bevitel mellett fogyást eredményez.1 hete kezdtem bele,gondoltam megpróbálom,mert így végül is 1 nap igaz egyszer,de azt ehetek,amit épp főztem,nem kell külön menüt fabrikálnom,amit esetleg nem is szeretek.Bevallom este felé már éhesnek érzem magam,másnap reggelre meg éhen akarok halni,de kibírom,és nem eszek ebédig.Remélem eredményes lesz így ez a fajta "diétázás",mert végül is részben életmódot váltottam,mivel kiűztem az életemből a nassolást,chips,csoki,stb.szóba sem jöhet,és eddig volt,hogy este 11-kor is ettem pl.rakott krumplit meg ilyeneket,szóval bízom benne,hogy lesz valami látszatja.Ha valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata,a kapszulával,és azzal,hogy este 6 után nem eszünk,érhetek e el eredményt,legyen szíves írja meg.Szeretném tudni,hogy nem a semmiért koplalok úgymond XD!!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Használt valaki Garcinia Cambogia Veda fogyasztó kapszulát?
- Ismeri valaki a PhytoDynamic kapszulát? Tapasztalatok? Ára?
- Írt fel valakinek fogorvos Dalacin 300 mg kapszulát? Mennyi idő után hatott?
- Vörösáfonya (tőzegáfonya) kapszulát szedtetek már? Véleményeket várok.....