Próbálta már valaki az Air Climber-t? (tudásbázis)
Ha valakinek lenne dvd-je, kérlek szólj!
Sehol nem tudom megszerezni.
Pedig egészen nyugodtan olvashatná!!!
Hátha egyszer.....
Ma 50 perc ment belőle, az elején a dvd utána csak símán. Már csak egy pulzusmérő óra kellene...
De akkor sem hiszem, hogy itthon magyar honban nincsen senkinek sem dvd-je, amit fel tudna valahova tölteni! NA mind1.
Lehet ez lesz a végén, ha felhúzom magam. :)
:(
Arra jöttem rá, hogy ha ezt előre tudom, akkor a külföldi vásárlós oldalról rendelem meg. Még azon is gondolkodom, hogy tavasszal, ha anyagilag meg tudom engedni, lehet rendelek egyet és a gépet eladom a dvd meg marad. :)
Hahó!
Megnéztem az oldalt, amit küldtél, rájöttem, hogy ezt már én is láttam.
A gond ezzel az, hogy ezek csak USA és Canada területére szállítanak:-(
Kár.:-(
Az Amazon nevű oldalon is megrendelhető lenne - elvileg - de ki van írva, hogy nincs raktáron és nem is tudják, hogy lesz-e még:-(((
Mindenesetre kívánságlistára tettem...
Addig marad az összeollózott 20 perces blokk.
Legyen meg és érjen ide épségeben, utána majd megoldjuk valahogy hogy meg legyen valahogy.
Remélem meg lesz, mert kíváncsi is vagyok rá, hogy úgy mennyit bírok. Mert LM dvd-t még mindig nem bírom végig, és mikor valaki azt mondja, hogy á csináltam egy órát, akkor ki tudok akadni, hogy hogy csinálja. Én is többet bírok rajta, hogy csak úgy csinálom, úgy nem olyan kemény.
Ezért kellene ehhez is a dvd.
Persze, persze,:-)
Csak szerettem volna felajánlani valamit a kérésemért cserébe.:-)
ha megkapod feltennéd valahová?
Cserébe lefordítanám a szövegét magyarra, szinte tökéletesen érthetően beszél a csajszi angolul.
honnan lesz?
lehet szerezni valahol?
Na lehet lesz dvdm, de majd csak a jövő hétre derül ki. :)
Hát igen, egy dvd belefért volna az árba!
én nem vettem annyira olcsón, hogy legalább egy nyavalyás dvd ne fért volna bele:-(
külföldről a szállítás is drágítja, plusz az árfolyamból adódó veszteségek
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki?
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?