Próbálta már valaki a Leovit menüt? (beszélgetés)
Kedves Leonetta9!
Szeretném megkérdezni, hogy eredményes volt-e a diéta??
Engem is érdekelne, hogy milyen eredménnyel zártad a fogyókúrát......
Köszönöm!
Sziasztok!
Tavaly megcsináltam két hetet,/hétvégén ettem amit kívántam, de sokat nem bírtam/ 8 kg-ot fogytam 2 hét alatt. BIZONY!!!
Sziasztok! A mai vacsival az első hét végére értem. Hát ki lehetett bírni, igaz a mai ebéd egy részét inkább kiborítottam a wc-be... :D
A hétvégén "szabad-evés" van, persze a fogyás jegyében. Hétfőn reggel megmérem mennyit fogytam az első hét alatt. aztán indul a 2. menet...
Szia! És azt nem tudod hogy van-e benne hús? Mert nekem azért nem jönnek be pl a Norbi menük sem stb mert húsosak és én vega vagyok.
De tényleg jó ötlet amúgy mert pont feleannyiba kerül. Köszi! :D
A tegnapi vacsival nem volt gond... kicsi sajt nélkül lett volna...
A mai ebéd szörnyű volt, de kibírtam.
Most megpróbálok egy könnyebb Norbi aerobikot is.
Sziasztok!
Leírom a tegnapi napot...
... reggel könnyen viseltem, hogy csak egy kompótot ihatok, később ettem 3 mandarint, az ebéd fincsi volt, aztán szintén ettem 3 mandarint majd délután már görcsölt a fejem (ez lehetett a "kutyulós-kávé" megvonásától is)így elég hamar elfogyasztottam a vacsorát, ami nem volt különösebben finom de nem is volt rossz.
Ezután elaludtam kicsit majd a vacsi a wc-ben landolt. :S
A mai nap eddig kb ugyanaz, de ettem egy icipici sajtot, mert engem az éltet (ajánlott ételek ide vagy oda).
Este remélem jobban alakulnak a dolgok mint tegnap!
Egy dolog biztos: kitartok!
Jó reggelt! Ma kezdem a Leovit kúrát. Szerencsére nem egyedül, hanem a húgommal együtt---> így sokkal könnyebb lesz.
Minden nap leírom a tapasztalatokat, de továbbra is várom azok véleményét is akik már próbálták!
Szép Napot!
Levesporok, italporok és pl burgonyapüré-por... de az új menüben van gombás makaróni is! Nyami!
Reggelire van egy ital amit kompótnak neveznek, és fincsi, tesóm szerint laktat is, ebédre leves, második és egy kompót---- ez bőséges!!!, valamint vacsira megint kompótszerűség csak más ízű + leves vagy kása. És a két étkezés között ajánlott friss zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztani + húsevőknek halat és fogalmam sincs milyen sovány húsokat... :D
Az a lényeg hogy maga a menü nem több mint 500 Kcal és ezt ki kell egészíteni 800-1000 Kcal-ra!
Szia! Már a szobámban őrzöm a két bőröndöt (10 napi adag-2 hétre, mert a hétvége az szünet)de csak hétfőn kezdem! Mindent le fogok írni!!!
Viszont a tesómét annak idején megkóstoltam egyszer-egyszer és nem rossz! Sőt, én pl kifejezetten szeretem a műkaját. Elvileg persze nincs benne színezék, tartósító stb. Amúgy a maggi levesekhez, készételekhez hasonlítanám amelyekre csak vizet kell önteni...
Most már két változatban kapható, én egy ilyet- egy olyat kértem hogy változatos legyen.
Tudod én is így voltam ezzel fél éven át... de most azt mondtam nem érdekel. A hízásom miatt egy rakás ruhára lenne most szükségem és úgy döntöttem inkább a leovit aztán a régi csini ruháim! :)
Egyébként ne értsd félre én nem kereskedem vele, a nevem is véletlenül hasonlít, egy régi film miatt nevezem így magam a hoxán és a gyerekemet is Leonettának fogják hívni! :D
Szia!
Mennyibe kerül és miből áll ez a kúra? Érdekel minden, ami fogyókúrával kapcsolatos, csak az ára nem mindegy. Postai úton lehet rendelni, vagy valaki házal vele, vagy boltban kapható?
Sziasztok! Hétfőtől kezdem a leovitkúrát (instant ételekből-italokból áll), és szeretném ha megírnátok a tapasztalataitokat, ha próbáltátok már.
A húgom 7 kg-ot fogyott két hét alatt és nem hízott vissza!!!! Pedig eszik! Látom! :D
Nem olcsó fogyókúra de nem kell főzőcskézni meg vásárolgatni, kézhez kapod a kis bőröndöt amiben benne van az 5 napra való adag! Csak forró víz kell hozzá!
Írjatok!!
Hááát,nem tudooom.De 1700kJ egy napra kicsit sok,nem lányok???Én megvettem a kis pakkot,aztán azóta is ott áll a szekrényben,mert én alapból sem eszem többet-még jó napokon sem 700kJ-nál.
Ráadásul szívtam is a fogam,mikor megláttam,mennyi pénzt adtam ki,és mellette ehetem ua-t,mint eddig(gyümi,leves,zöldség,joghurt)önmagában.Igaz van benne króm,meg kutyat...e,de ha nem mozogsz mellette eleget,kizárt szerintem a fogyás.
Hali!
Milyen az ize? Mennyire laksz vele jól? Mennyi idő alatt ment le?
Sziasztok!
Én még nem hallottam erről a menüről! Hol lehet ezt megigényelni? Árak? és arpad 26-nak , mennyi idő alatt ment le ez a 15 kiló???
Szia én már próbáltam, fogytam vele már több mint 15 kilót. Ez instant étel, ital egy bőröndben, 5 napra benne van a reggeli-ebéd-vacsora. Semmit nem kell főzni csak forró vízzel leönteni, pár perc múlva fogyasztható és fogyaszt!
Ajánlom nektek is.
További ajánlott fórumok:
- Napi 1200 kcal, nektek milyen egy napi menütök?
- Tudatos vásárlás, spórolás, menütervezés, kamrafeltöltés. Ti hogy csináljátok?
- 1550 Ft-os menüt veszek, nem sajnálom rá a pénzt. Főleg,...
- Valaki rendeli a teletáltól az update menüt?
- Tudja valaki, hogy egy esküvő alkalmával hány éves kortól számolnak egy gyerekre saját ülőhelyet és teljes felnőtt menüt?
- Tud valaki napi 1200 kal. étrendet, menüt?