Próbálta már valaki a kondicíó diétát? (beszélgetés)
Maikaja:
# 10 db főtt tojás (700 kalória)
# 10 dkg alma (30 kalória)
tehát ettől holnapra lemegy 1-1.5 kiló ne értsétek félre, nem sietek én sehova, de csináltam már fehérje diétát ott voltak ilyen napok és ilyenkor sokkolódik a szervezet a fehérjétől és zsírt éget :D és furcsa mód, izomlázszerű zsibbadással érzékelteti, hogy honnan fogysz :)
uh hát lányok a mainap borzalmas volt, 3 kétszer sült és 1.5 liter tej ebből márcsak fél liter van nekem kb, de úgy, hogy aludtam délután vagy 5 órát mert rosszul voltam az éhségtől-szomjúságtól... :(
Holnap írok, a naplómban több is van, sziasztok!
én sem tudtam megenni mindet, beosztottam, nagyon pici darabokra vágtam fel a sajtot napközben este meg anyával megsütöttük és úgy isteni volt :)
de még így is maradt vagy 15 deka sajt :D:D
IGEN!
husis nap :)))
# 50 dkg főtt, sovány marhahús (600 kalória)
# 20 dkg vegyes párolt zöldség (130 kalória)
:) elfogadtalak a naplónál ^^
Na, mainap, 75dkg főtt krumpli, ami végülis 70dkg lett :D na mindegy. Nem voltam éhes, teljesen eltelít (ami fura, mert kb 3 óránként másfél szem krumplit ettem meg és még így is) ó és nem mellesleg, 4. napon már anyu is meg én is -2 kgnál tartunk !:) holnapi napot várom, párolt marhahús+párolt zöldségek :)))) fini lesz nagyon.
Köszönöm a naplócímet! :)
Megy a drukk milliószám, kitartás.
Puszi!
huh gyerekek, mai menü: 50dkg sajt 10dkg (kb 1db) alma, de meg kell, hogy mondjam, kb a negyedét ettem meg a sajtnak és már nem vagyok éhes!!(ilyen icipici darabokra vágtam fel, hogy többnek tűnjön...az elején azt hittem kevés lesz :D) de már nem hiszem,hogy fogok enni, max 1.5 órával tánc előtt !:) vasárnap fogok mérlegelni, addig drukkoljatok :) holnap párizsisnap lesz, már alig várom!!:)
mellesleg, vezetem a naplómban is a mindennapjaim :) szóval itt tudsz(/tudtok) olvasni kedves Ranna, Bubó Bubó, CattieMee, Csodapipi, Szilvamama és Camay :)
Napló: [link]
:))) szerintem ott a reform étkezésre gondltak.
Apropó, MA van az 1. napom :) 2kg almával, egész jól bírom, csak hihetetlen szomjas vagyok !! :( nem győzök elég vizet inni :))
...igen ezen sokat gondolkodtunk mi is.
A tejesnapon pl. 1-1 kétszersült reggelire, ebédre vacsira és a köztes időben isszuk a tejet, hogy eltelitsen.
a többinapon pedig 5x- evésre osztjuk el az ételmennyiséget. :)
Annyira eszement vagyok, hogy itt aggódom, újra és újra elolvastam a femina cikkét, de nem áll össze nekem. Azt írják:
Lakj jól : mi a bánatos izével? pl. 1,5 l tejjel + 3db 2xsülttel egész napra? A Reggelizz, mint egy király vidi tanácsait csak úgy beszúrták, vagy úgy kell reggelizni, ahogy ott elmondták, tehát pl. reggelire tojás valami teljes kiörlésű cuccal, utána pedig a napi felsorolt kaják, vagy pedig a felsorolt napi kajákat kell elosztani?
Nekem elég zavaros, kíváncsi vagyok, te és anyud, hogy értelmezitek?
Rengeteget diétáztam már, lassan én is kitalálhatnék 1-2 okos dolgot amivel keresnék egy alom pénzt :) Tudom, hogy veszélyes ilyesmi diétákba kezdeni, dehát ha egyszer praktikus, és könnyen megoldható + utána elmondhatom nektek , hogy mennyire vált be :)
...megéri:)
de nem mint életmódot*
kicsit gyorsabban gondolkodtam mint írtam bocsi:)
a lényeg, hogy egyetértek veled, de én ki szeretném majd próbálni :)
Elolvastam, de még a femina sem tud meggyőzni, hogy elegendő - pontosabban akárcsak minimális - vitamin van a parizerben, krinolinban, kétszersültben. Ha azt írják, hogy nem kell szedj vitamint mellette, ez csakis azért van, mert 1 hét alatt nagy valószinűséggel nem teszed tönkre a szervezeted, ilyen hülyeséggel, tehát vitamin sem kell.
De jó is lenne, ha 10 nap alatt eljönne a "bódogság", de akkor ugyan miből élne meg a különféle csodaporosbogyósteás cuccot értékesítő cég? :)
Huha, ez nagyon durva dieta. En ebbe belepusztulnek meg az elso almas napon:)
Szerintem (de ez sajat velemeny csak)nem egeszseges egyaltalan. Mindent lehet enni mertekkel es hozza keves mozgas napi szinten es nem kell dietazni, meg a szervezetet sanyargatni.
Sok sikert annak aki ezt vegig csinalja!:))
További ajánlott fórumok:
- Ma kezdtem a Shaolin diétát. Próbálta már valaki?
- A GI diétát próbálta már valaki, milyen eredménnyel?
- Közvetlen hajfestés után samponnal kell hajat mosni, vagy elég a víz és a dobozban lévő kondicionáló?
- Valaki próbálta már a krumpli diétát?
- Próbálta már valaki a francia diétát?
- Probálta már valaki a nyers étkezes(fiatalito) diétát?