Próbálta már valaki a citromos tejes fogyókúrát? (tudásbázis kérdés)
Ezzel én is így vagyok.Egyedül a mályvatea ami bejön,de az kikészít...
Viszont mióta olvastam itt ezt az újabb csodaszert,azóta iszom,de se a hasam nem megy tőle,a gyomromat sem bántja, viszont telít valóban.Én teszek bele pár csepp édesítőt,úgy még a lánykámnak is ízlik...
Ha nem is fogyni lehet tőle,de egy jó ecept emi indenkinek ízlik! :)
engem mondjuk 2,5 deci tej alapból betelít, azután már szinte semmi nem férne belém :D
egyébként nem csak szimplán hashajtó hatású?
Sok és annál több az ilyen olyan ötlet, mit mikor és hogyan kell enni.
Gondolt már közben valaki a szervezet tisztítására?
Én ezt tartom a legfontosabbnak.
Miért, Mert veszünk a boltban a polcról ezer féle dolgot, amiben mindenféle hozzáadott színezék ízfokozó, állományjavító és társai vannak. Ezek a bűnösök, amiért nem tudunk hatékonyan fogyni.
Ha a szervezet meg van tisztítva napi szinten ezektől a felesleges a szervezetet feleslegesen megterhelő anyagoktól és tiszta tápanyagokat viszünk be, ne adj isten táplálék kiegészítőt, akkor beáll az egyensúly. Ez mindenkinél egyéni. Nem lehet ezt egy kaptafára venni. Nem áhítozhatunk manöken alakra, ha a csontozatunk erősebb.
Ennyit kívántam hozzászólni ehhez a nagyon fontos napi szinten felmerülő problémához.
aszuszne
nem tudom elhinni,hogy ez annyira hatásos!
tényleg jobb ha megválogatjuk mit-mikor eszünk,felhagyunk az édessgéggel,délután csak gyümölcsöt eszünk,este már semmit,és lesz eredmény....
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Napi 1 étkezéses fogyókúrát próbálta már valaki? Vélemény? Tapasztalat? :)
- Minap olvastam az Obesmin nevű fogyókúrás készítményről, próbálta már valaki?
- Próbálta valaki a Norbi 10kg/ hó... fogyókúrát, ha igen milyen eredménnyel?