Próbálta-e valaki a Pajzsmirigy-Slim tablettát? (beszélgetés)
Szia Csera!
Örülök, hogy neked bejött ez a tabletta, nekem sajnos nem. Egy dekát sem fogytam egy hónap alatt.
Most elkezdtem az L-karnitin kapszulát szedni, remélem ennek lesz eredménye. Már 4-5 óra után semmit nem eszem, azelőtt is csak mértékkel. Nem vagyok nagyon elhízva, csak 4-5 kilót kellene leadnom, mert a térdeim fájnak.
Köszi, hogy írtál.
Szia Kevuka!
Így majd' 2 hónap után elmeséled a tapasztalatod? 😊
Az én történetem;
Kb. 12 éve, egy véletlen UH-on vették észre a pajzsmirigy cisztám(1,2 cm). Nagylabor, eredmények tükrében, még nem kell beavatkozni, jöjjek 6 hónap múlva. Ezt eljátszották 4-szer....nem mentem többé. Ha nagyobb gond van, úgy is észreveszem.
2014-15 körül, sikerült 13 kg-ot fogynom (72-59 kg). Aztán egyre rendszertelenebb lett a mensesem, majd 2017. decemberétől, nem jelentkezett.
Persze, most már újra 73kg vagyok 😟, fulladás a lépcsőzés után, fájó láb, stb.
Véletlen találtam erre a kis kapaszulára.
Június 10 körül kezdtem el szedni, egy hét után, elkezdtem görcsölni, vérezgetni. Megilyedtem, de azzal nyugtattam magam, lehet jó ez, reagálok rá és folytattam. 3 nap után elmúlt. Most 3 hét utáni tapasztalat, elengedi a szervezetem a vizet, láthatóan vékonyabbak a karjaim, lábaim. Minden nap van székletem, előtte 3-4 naponta volt. Mínusz 2 kg-ot jelentett, de könnyebben érzem magam.
Szóval, nem bántam meg, hogy megvettem.
Köszönöm a válaszokat.
A laborleleteim nagyjából jók, nem vagyok cukros, nincs ir-em sem, csak valami miatt nagyon lelassult az anyagcserém, ezért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a tablettát....Hát, próba szerencse...Van valaki, akinél esetleg bevált?
Ez engem is érdekelne.
Tehát van olyan, akinek alulmûködés mellett használ, és tud fogyni mellette?
Vagy csak a szokásos parasztvakítás?
További ajánlott fórumok:
- Használ valaki Anorex tablettát?
- Szedett már valaki Yarocen 15 mg tablettát?
- Procurves mellnövelő tablettát használt már valaki?
- Van valaki, aki azért kapott Clostilbegyt tablettát mert nem jött meg neki?
- Cordarone tablettától pajzsmirigy probléma?
- Szed-e valaki METOTHYRIN tablettát pajzsmirigy túlműködésre? Tapasztalat?