Próbáljunk a hold mozgásával együtt megszabadulni a súlyfeleslegtől ! (beszélgetés)
Ez nála tényleg rendszeres volt olyankor/RIP/
De hogy a hold járása fogyasztana, marhaság, hisz a tengert is hízlalja :)
Lassan már a "fekve szemforgatás"-ra sem lesz szükség hogy egy nő fogyjon
Azt mindenki tudja, hogy a földi élőlényekre, de még a tengerek és óceánok ár-apály ingadozására is nagy hatással van a Hold.
Beleolvastam az előző hozzászólásokba és az a véleményem, hogy nagyon tájékozatlan, aki ezt holmi babonaságnak gondolja.
Csak két igen szélsőséges példát emelek ki:
A terhes nők terhességi heteit is a Hold járása alapján számolják az orvosok. Ezért van az, hogy habár 9 hónapot számolunk általában egy gyermek megszületéséig, az mégis a 39-40. héten születik meg.Az ugye akkor 10 hónap, nem?
A másik, hogy érdemes megfigyelni a bűnügyi statisztikát, mert Telehold idején megnövekszik jócskán a bűnesetek száma, mert az emberek agresszívebbek és türelmetlenebbek lesznek.
Szóval abban egyet értek, hogy a Hold hatással van az emberi szervezetre is. Konkrétan, hogy az étkezésben ez mennyire érvényesül, nem tudom, mert nem próbáltam, de figyelni fogom.
Az biztos, hogy nem árt mellette mozogni is, ha valaki a súlyfeleslegétől mindenképpen szabadulni akar.
Tudhatnád már, hogy a nők szeretik a bonyolult dolgokat :P
;)
Egyszerűbb ha mindegyik nap kevesebbet, és egészségesebben étkezel.
Minek ezt bonyolítani?
Nem is azt mondtam, hogy Ön, hanem, hogy ő..... :))
Szerintem jó az ötlet, de ha egy-két éve nem jártál itt, védd magad :))))
Teliholdra nagyon kell vigyázni
Jóbarátom mindig nagyon berúgott teliholdkor. Szoval ez sem lehet kamu akkor.
Szóval :
December 28-29-30 csütörtök, péntek, szombat szénhidrát megvonó nap
Január 5-6 szombat vasárnap kerülni a zsirokat
Január 7-8 hétfő- kedd NO szénhidrát
Január 13-14 vasárnap, hétfő NO zsír
Január 15-16 kedd, szerda NO szénhidrát
Január 22-23-24 kedd, szerda, csütörtök NO zsír
Január 25-26 péntek, szombat NO szénhidrát
No, no én nem vagyok Zsóka 54 reinkarnációja. Vagy 1-2 éve nem is jártam itt a portálon.
Ez a fórum egy pillanatnyi ötlet, hogy megosztom.
Lehet, de nem azt kérte, hogy harapják át a torkát, mert ő így szeretné csinálni :)
Egyébiránt majd fél év múlva kiderül, hogy kevés-e vagy sem. Addig max. találgathatunk. Én akkor is fogyok, ha nem emelem fel a hátsómat, más meg reggeltől estig edzhet, akkor sem megy le róla hónapokig.
Én hiszek abban, hogy a Hold járása befolyásolja az életünket, így a holdfázisok is segíthetnek a fogyásban vagy a hízásban. Idén sikerült olyan naptárat vennem, amely tartalmazza a holdfázisokat és az, hogy milyen jegyben jár a Hold. Én kipróbálom, lehet-e így fogyni. :) Persze majd szilveszter után. :)
Köszi a tanácsodat!:)
Nyugalom, a XXI. században is tudják néhányan, hogy a holdfázisok egy diétánál nagyobb horderejű dolgokra is hatással vannak ;))
Hajrá, csináld, ha van naplód, írd és szívesen olvasnám :)
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- EXTRÉM túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Miért akar mindenki pár hónap alatt megszabadulni a súlyfeleslegétől, mikor az amúgy lehet, hogy hosszú évek alatt rakódott rá?
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?