Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám? (beszélgetés)
Akkor nincs semmi bajod?
Vagy IR-ed van ezért diétázol?
Ha igen, akkor kitartás, diéta, sok mozgás.
Sok sikert!
Nem hinném, hogy erről beszélgetni kellene. Tudom! Bunkó vagyok:)
1.) orvostól kérj beutalót, ahol nézik a pajzsmirigy hormonokat, és ha lehet a többit is, illetve terheléses cukor. Biztos oka van az ilyen nagy súlyfeleslegnek. (pajzsmirigy alulműködés, inzulin rezisztencia, stb)
2.) kezdj el kevesebbet enni. Nem kell sokkal, csak a szokásos kalóriabevitel 20-30%-val kell csökkenteni, majd később ezt is csökkentheted.
3.) Mozgás! Nincs kifogás! Napi séta! Az első időben, fokozatosan emeld a mennyiséget (fél óra, 1 óra, 2 óra), otthon torna. A neten találsz rengeteget. Persze ne a legdúrvábbal kezd, mert akkor egy életre elmegy a kedved a mozgástól. A tornából is elég fél óra naponta, mondjuk a híradó közben lenyomod. Én elsőre a kezdő pilates-t ajánlanám vagy a T25-ben láthatsz könnyített mozgást is a rendes mellett.
Ha kiderült, hogy van gond az egészségeddel, akkor kezelés, diéta, mozgás!
kb. ezután 2 hónappal, már lehetne valami intenzívebb mozgást is választani. Én a bicajt szeretem legjobban ilyen jó időben, mert jó zsírégető és mindent megmozgat. Persze ebből napi 1-2 óra kell legalább.
Az hipp-hopp lemegy..
Menj el fitness terembe csak ajánlani tudom neked!!! Én imádom de nagyon.
Szia.nem Győri vagyok...
Mi a terved mit szeretnél csinálni,hogy társ kell melléd?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- 40 kg súlyfelesleget is le lehet adni! Csatlakozik valaki?
- Miért akar mindenki pár hónap alatt megszabadulni a súlyfeleslegétől, mikor az amúgy lehet, hogy hosszú évek alatt rakódott rá?
- Próbáljunk a hold mozgásával együtt megszabadulni a súlyfeleslegtől !