Próbaidő alatti felmondásnál - ha én mondok fel- jár a munkanélküli segély? (tudásbázis)
:) gondold csak ezt:)
köszi a hozzászólást
Így van,én nem akartam ebbe belemenni de az én véleményem is ez.Van aki segélyből él egész életében,nálunk viszont ez csak átmeneti állapot.
De a mai világban ez előfordulhat bárkivel sajnos.
Kedves bebukk....
Nem hiszem hogy bármi közöd is lenne hozzá:)
Megvan az okom.
Nem hiszem el hogy ezzel olyan hatalmas nagy hibát követnék el, nézzük meg azt aki életében egy percet sem dolgozott, potyogtatja a kölykeit, és kapja a segélyt:)
De köszönjük az értelmes meglátásodat:)
nem kaptam papírt.
itt meg még nem mondtam fel, még van 6 munkanapom addig, utána telik le a 90 nap. előtte utána szeretnék járni mindennek.
Igen,az voltam előtte,de ha jobban belegondolok ez már inkább 2006-ban volt.Azóta változhatott.
Ha előtte nem voltál munkanélküli akkor viszont nem jár szerintem.De legjobb ha bemész és megkérdezed.
Kaptál kilépéskor papírt az igényléshez a munkáltatótól?
:D.
A 4 évben biztos vagyok, de itt nem ez a kérdés:)
te munkanélküli voltál?... én nem:(... az előzőt felmondtam a 18 hónap munkaviszony után, eljöttem ide egyből, tehát 2 napig nem volt állásom, és lassan letelik a 90 nap, viszont ez sem jó:(...
De sajnos erről így nem találok semmit a neten.
most olvastam a törvényt a 4 évről.. azért írtam. csak erről nem találok semmit.
És ezt meg azért írtam, mert igenis érdekli őket, hiszen az alapján tudják kiszámolni neked/nekem az első 90 napra az összeget.
További ajánlott fórumok:
- Akit rendkivüli felmondással elbocsájtanak, kirúgnak, annak jár munkanélküli?
- Rendkivüli felmondasnál jár munkanélküli segély?
- Munkavállalói felmondás esetén is jár munkanélküli segély/álláskeresési járadék?
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?
- Munkavállaló felmondása esetén jár munkanélküli segély?
- A próbaidő alatti felmondáskor csak közös megegyezéssel jár munkanélküli vagy mindenképpen jár ha megvan a 365 nap?