Pozitív vércsoportúak pozitívabbak, és negatívok negatívabbak? (beszélgetős fórum)
Igen, igazad van valamilyen szinten,bár úgy tudom, az ember személyiségét nagyban meghatározza, az első 3 év.
Egy gyerek nehezen tud magán változtatni, és mire odakerül a sor, hogy rájön, ezen lehet segíteni, már ki van alakulva személyisége.
Mennyire nem értek ezzel egyet. :)
Minden mindennek a ráhatâsa. Higgy ebben. És a nevelés sem hat ki mindenre. Csak azokra akik ha nem tudnak változtatni magukon, e-mögé bújnak. Te ez a típus lehetsz.
Micsoda gondolat.
Nem hiszem, hogy a kettő között bármilyen összefüggés lenne.
Hiszem és vallom, szinte minden a hozzáálláson múlik.
Én véradó vagyok, a férjem is, illetve mindenkinek volt már műtéte, amikor a vércsoport meghatározás kötelező.
Ja igen, a terhes kis könyvbe is beleírták.
Én erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatosan, hogy összefüggés lenne a kettő között.
Esetemben biztosan nincs.
Ti honnan tudjátok a vérc?oportotokat? Én semmilyen leleten, születési kivonaton nem találom.
Esetleg a terhesgondozói kiskönyvben van,
Viccnek inkább nevezhető amiket én firkálok.
Pl.
Valaki köhögött?
---Nem.Isten őrizz főnök.Mi csak fingottunk.
O+ vagyok.
Az meg hogy pozitív vagy negatív a hozzáállásom az attól függ miről van szó.
Ez így baromság.
Nem.
Mert olyan nincs hogy mindenki.Ugyanis nincs 2 egyforma ember a világon. Az ikrek sem pontosan egyformák.
Van aki nem tud változtatni rajta, mert úgy született.
És vannak akik nem is akarnak.
Amint olvasom van itt aki leginkább negatívan látja,mert akkor kevesebb csalódás éri.
Viszont annak a másik oldala, hogy szerintem saját magának okoz sok szomorúságot.
Nem, nem volt gond, mert, csak akkor van gáz, ha az anya negatív.
A mi gyerekünk 0+.
volt problémád a terhességgel ? ( az Rh összeférhetetlenség miatt )
én is 0- vagyok férjem 0+ volt, fiunk 0 +, de szerencsére nem volt probléma, pedig figyeltek rá.
persze lehet hogy csak akkor van gáz, ha az anya a negativ
Ez úgy baromság, ahogy megkérdezted;)
A férjemnek a legjobb vére van 0-, de annyi hülyeség szorult bele, hogy minden vele töltött perc feldob mindenkit.
Én A+ vagyok, én is elég idétlen vagyok a valóvilágban...
További ajánlott fórumok:
- Tudod, melyik vércsoportba tartozol? :)
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Kinek van rh negativ vércsoportja?
- Milyen vércsoporthoz tartozol?
- "A" vércsoportúak, jöttök beszélgetni?
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?