Pozitív teszt után UH vizsgálat eredmény.... (beszélgetés)
szia, még olvasni is rossz volt, hogy februárban meg kellett szülnöd a babádat. nagyon nagyon sajnálom, nem is tudom mit lehet erre mondani.. borzasztó.
így most még sokkal jobban drukkolok neked, hogy ne legyen semmi gond a terhesség alatt!
Szia!
Ez nagyon ugy hangzik hogy terhes voltal de elment a baba. Sajnalom.
Szerintem nehez megallapitani igy utolag hogy pontosan meddig jutott a terhesseg a fejlodesben.
Ha babat szeretnetek akkor ahogy ez a verzes abbamarad nyugodtan lehet ujra probalkozni. Sok sikert!
Igen erre gondoltam én is, hogy a ciklus második felében foganhatott talán.
Egyébként a doki a körzeti orvos volt abszolút nem kedves, sőt... Kérdeztem és csak a vállát húzogatta... De már van jövő péntekre magánorvoshoz időpontom akkor már lesz egy béta hcg eredményem is illetve benne tényleg megbízom mert a kisfiam nála született 2,5 éve.
Szerintem tedd fel itt a kérdésed , nagyon aktív fórum és segítőkész :)
Pont emiatt mondjak hogy nem szabad a pozitiv teszt utan orvoshoz szaladni azonnal. Egy-ket het mulva is siman raertel volna es megsporoltal volna magadnak egy csomo aggódást. Igen, mindketto lehetséges amit az orvos mond. Egyebkent nem bizol az orvosodban hogy megkerdojelezed amit mond vagy csak elfelejtettel rakerdezni erre? Mert ha az elobbi akkor inkabb valts orvost.
Arra gondoltam hogy a november 24-ei rozsaszines dolog beagyazodasi verzes volt. Ezek alapjan nem a ciklus kozepen fogant a babad hanem a masodik feleben (olyan 6-7 nappal a rozsaszines verzes elott). Szoval lehet hogy meg csak 4 hetes koruli a terhesseged, ilyenkor a kb ekkora a baba mint ez a pont.
Valószínűleg ezert nem lehetett meg larni.
Szóval okt. 30-án volt meg a rendes mensim. November 24-25-én rózsaszínes-barnás folyásom volt de ezek után dec. 3án elég erős pozi tesztem lett. Tegnap voltam orvosnál nem lát semmit az uh-n csak annyit írt a papírra hogy a jobb oldali ovariumban egy 36mm-es egyrekeszes folyadékképlet van.
Elküldött béta Hcg vérvételre, annak holnap lesz meg az eredménye illetve azt mondogatta folyamatosan hogy vagy kicsi a terhesség vagy nincs vagy méhen kívüli... de azt látnia kellett volna nem?
További ajánlott fórumok:
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Lételik olyan, hogy egy terhességi teszt, állpozitív eredményt mutata?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Pozitív teszt után mikor érdemes először elmenni dokihoz? Milyen vizsgálatok lesznek?
- Pozitív petefészek elleni antitest (zona pellucida) vizsgálat/teszt esetén tapasztalatok?