Pozitív teszt, de nincs baba?! (beszélgetés)
Szia!
Pajzsmirigy sejtjeinek rendellenes működése. Majd a szövetmintából kiderül, hogy pontosan milyen elváltozás.
Ha normálisan kezdtétek volna, mondjuk nem rágok be és nem folytatom abban a komolytalan stílusban, amiben itt többen is.
Senki nem kérdezte meg, hogy mi derült ki.
Ovis dolog...
Lehetett volna ezt a topicot normálisan is kezdeni, nem úgy, mint egy kétségbeesett nő, akinek emelkedett hcg mellett még sincs terhessége. Lehetett volna, hogy leírod a tényeket, majd pedig azt, milyen diagnózist kaptál.
Néztünk volna, együttéreztünk volna,stb.
Ehelyett te gyakorlatilag tesztelted a hozzászólókat, lám, ki elég "okos" ràjönni, mi is a helyzet. Még most sem mondod el, mi van veled.
Szerintem ez gáz.
Köszönöm a választ.
Nálam szerencsére nem ez az ok.
Szerintem kicsit öreg vagy már ehhez az ovis játékhoz, hogy - de nem is én kezdtem, hanem te.
Mi lesz a következő, megmondalak anyukádnak? ;D
Na, szerintem ezt itt hagyjuk abba, mert ez nem fog segíteni a hasonló helyzetbe kerülőknek.
Azért indítottam ezt a fórumot, hogy összegyűjtsük, mitől lehet "álpozitív" egy teszt, vagy mi okozhat emelkedett HCG-t terhességen kívül. Olvass vissza, ki kezdte a hülyeséget.
Na ezzel te magad trollkodtad szét a saját fórumod.
Nota bene: visszatérő emlék, ahogy "valaki" nyaggatózik, hogy a jó nép nem képes válaszolni az általa feltett kérdésre.
Magyarán nem azt a választ kapják (kapja az a személy), amit hallani szeretnének.
Nem, arra voltam kíváncsi, tudtok-e olvasni, kérdést értelmezni. A válasz erre megvan. Az eredeti kérdésre meg senki nem válaszolt.
És ha a 44-es hsz-t tudtad volna értelmezni, akkor értetted volna, hogy megvan az orvosi diagnózis, nem ilyen jellegű válaszokat vártam :/
De úgy tűnik egyeseknek jól esik széttrollkodni mások fórumát és élvezkedni más nyomorán, hogy most sem sikerült a baba, hanem még ráadásul beteg is.
Feltettem egy kérdést, mindenki elkezdett másra válaszolni, így meg sem mondtam, hogy ismert nálam az ok.
Ja, értem.
Akkor te már diagnosztizáltad magad, csak szerettél volna egy jó kis sírós délutánt, mikor innen, a hoxáról tudod meg (tök véletlenül), hogy a 11-es hcg-d rákra utal.
😂😂😂😂
Ez akkor lett volna poén ha a pasi pisil...de nem igy történt😂
Melyikről? A sportolóról, aki a terhes barátnőjével pisiltetett mintát, mert nem akart megbukni a drogteszten?
Csak volt valami értelme, nem?! Kiderült, hogy különleges vagy, mert hcg-t termel a szervezted a petesejted megtermékenyülése nélkül.
Gratulálok!
Azért voltak értelmes hozzászólások is, de minek kell kötni az ebet a karóhoz, hogy biztos terhes voltam/vagyok, mikor egyértelműen leírtam, hogy nem lehetséges.
Senki nem tudta értelmezni az első hozzászólásomat,vagyis a kérdést.
A nőgyógyász nem tudta mitől lehet, de azt nem mondtam, belgyógyász sem. Csak kíváncsi voltam, hova fajul a beszélgetés. Hát nem csalódtam.
Jó kis barkochba volt, köszi a "szuperintelligens" hozzászólásokat. Sajnos egyikőtök sem nyert ;)
De hát itt nem is számítottam ennél többre :D
Na nézd. A hcg szint egyetlen egy esetben több, mint 2: ha sikeres volt a nagy találkozás a petesejt és a spermium között.
Vagy tényleg nem volt szex? Akkor viszont valóban értesíteni kellene a Vatikánt.
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Pozitív teszt és mégsincs baba
- Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis lett baba?
- Pozitív tesztre várva - 2024-es babát szeretnénk
- Ha pozitív ovu teszt napon fogant a babátok, milyen nemű lett?
- A méhben való felritkulás lehet baba? Tesztjeim pozitívak! 5+3 hetesen nem látott a doki mást!