Pozitív PCT esetén lehetséges-e a spontán terhesség? (tudásbázis kérdés)
Egy darabig semmilyen diagnózis miatti kisebb esélyt nem hinnék el, sőt, arra is vigyáznék, hogy az agyamig elhatoljon ez a lehetőség. Tesség jókat kufircolni, és nem foglalkozni, meg rágörcsölni ezekre a dolgokra. Persze némi diéta, meg kezelés nyilván kell a bajra, azt nem mondtam, hogy nem. Szerintem sokszor azért nem jön a gyerek, mert elhitetik, hogy nem lehet, aztán ha egy hónap múlva nem csíkos a teszt, még el is hiszi az agy. Nyilván vannak olyan kórképek, ahol igaz, hogy nagyobb arányban kell segítség a végén, de attól még előre minek stresszelni a nőket?
Nagyon bölcs mondás, hogy nem kell a bajnak fél úton elébe menni.
Aztán ha két évig semmi akkor persze el lehet kezdeni a tortúrát, ha muszáj.
Nekem kétszer mondták, hogy semmiképpen nem lehet gyerekem, a harmadik volt a PCO-gyanú. Ehhez képest négy gyerekem van. Volt a PCO gyanú, hátrahajló méhem van, és májdaganatom is volt, ami miatt, + a műtét miatt állítólag olyan hormonális háztartás állt elő, amivel nem lehet terhesnek lenni.
Szóval azért nehogy ne próbáld meg..
Kicsi az esély, de lehetséges.
Nekünk is pozitív volt a teszt, ezért inszem, majd lombik lett- sajnos sikertelenül.
Végül spontán összejött a lányunk, igaz 7,5 év alatt...
Sziasztok! :-)
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy pozitív pct esetén lehetséges-e a spontán terhesség, vagy csak az inszem a megoldás?
Esetleg esett valaki így spontán teherbe?
Köszi a válaszokat előre is! :-)
További ajánlott fórumok:
- Terhesség lehetséges tünetei
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Terhesség lehetséges?