Pozitív gondolkodás (beszélgetés)
Ezt lehet még ragozni szerinted? Mármint a Titok még ok... de a többi 4 már csak a pénzről szól.
Régen ezt annyira egyszerűen és szépen leírták...
"Kérj és megadatik" Mert az egész lényege a Hited.
Az a hit ami benned mélyen van. Nem vallási célzattal gondolom, ki milyen beállítottságú úgy építse be az életébe.
Ha bízol benne és elhiszed, hogy jár neked is az álom pasi akkor be tudod vonzani.
Hajrá!
Én nagyon hiszek benne már mint a vonzás törvényében.
Igen, mindenképp azt kell magunk előtt látni amit szeretnénk, és minél többet gondolni rá! :-)
A pénz vonzás bejött már valakinek???
Szia! nem lehet h.arra gondolsz h.mit nem akarsz es nem arra h.mit szeretnél? pl ha egy tételt nem akarsz huzni es arra gondolsz h.jaj csak azt ne huzzam (félve aggodva tehat sok erzelemmel) akkor jo esellyel azt huzod ki... (mert a szemed elott az a tetel jelenik meg,mivel nem tudod elkepzelni azt h.ne azt csak ha valami masra gondolsz inkabb) mig ha egy masikat specizel ki amit huzni szeretnel akkor lehet h.azt huzod (foleg ha erzelem is tarsul hozza). en sokszor hallottam h.azt huztak amit nem szeretnének. en arra gondoltam amit szeretnek es lehet nem azt huztam de olyat amit tudtam.
pl en 2 targybol is huzam ezert olyan tetel(ekre) gondoltam ami mind2 targybol jo es ugyanolyan szamu tetelt huztam mibd2-bol.
amugy en mentem be az utolsok kozott mert annyira paraztam mert sok teteltol feltem csak igyekeztem nem azokra gondolni de minel tobbet atnezni kozuluk.
bocs ha tulmagyaraztam... :-)
A lenyeg h.ne ugy fogalmazzunk h.mit nem akarunk hanem h.mit akarunk mert a nem-et az agyunk nem tudja megjeleniteni képekben, nem tudja a tudatalattink megvalositani, olyan mintha a nem nem is lenne ott ezert azt valositja meg amit nem akarsz. es minel inkabb erzelemmel telve gondolsz valamire annal eselyesebb h.megvalosul (akàr negativ akár pozitiv erzelemmel)
Akkor én biztosan valami burokban élek,mert én is elkezdtem olvasni azt a könyvet,de számomra érthetetlek bla bla. (és ezt most nem bántás céljából mondom!! )
Siker karkötőt viselek....és mit vonzott eddig??Csak szűz férfiakat!!! :))))
Amugy teljesen pozitívan állok mindenhez!!! :)
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- A pozitív gondolkodást lehet tanulni? Hogyan kell pozitívan gondolkodni?
- Pozitív gondolkodás segít?
- A pozitív gondolkodás