Pozitív dolog, ha a boltban ahová rendszeresen jártok az eladó tudja, hogy mit szoktatok venni? (tudásbázis)
Igen, jólesőérzés. Én pl. imádom a x parizert, az eladó már csak annyit kérdez, ha ránézek( és nem nézegetem a pultban az árukat), hogy - 15dkg.?
Ez jó, ugye?
De látom, hogy akik piáért mennek, csak ránéznek pl. a borra, amit szokott és most is fog venni. Hát, igen, a törzsvevők szokásait megjegyzik.
Ez az illető így naponta 3 boltba megy, (jól el vagyunk látva üzletekkel) nem értem, miért nem veszi meg minden reggel egyszerre.
Na most gyorsba írtam egy listát. 41 személy jutott eszembe, de sztem van az még több is ha gondolkodnék tovább. Nem is hittem volna....
Igen amúgy mikor először csináltam azt hogy beléptek és adtam rögtön ezek az emberek mind pozitívan fogadták, volt aki meg is köszönte stb.
Én ezen gondolkodtam el, hogy nem is tudnám összeszámolni hogy hány embernek tudom a típusát.
Így elkezdtem gondolkodni és: ja még neki is, ja még neki is.
Dohányboltban dolgozom és rengeteg olyan vevőm van aki minden nap szokott jönni. Belépnek az ajtón és már tudom hogy mit kér, nem is kell megszólalnia, csak köszönni.
Ez pozitív dolog? Ti hogy fogadnátok?
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?