Porszívózás helyett egyszerűbb és gyorsabb takarítási megoldások (beszélgetés)
Hát az a lényeg, hogy szereted.
Nálam kicsi gyerek már nincs. :D
Nálunk nincs kutyaszőr, szerencsére:), a bichon nem hullajtja a szőrét.
Van egy tisztító kefe, meg egy penge amivel a hajszálakat/hosszú, fenékig erő hajam van/ami rátekeredik, át vágom és kijön egyszerűen.
Nekem jó, könnyű vele és gyors. A kisfiam miatt is jó, hamar feltakarítok vele.. Pl ha eszik a kicsim és morzsázik, hipp hopp feltakarítok vele. Nem kell hajolni a lapátra söpörni.
😉
A keféiről simán leesik a kutyaszőr? - Nem hiszem.
Oda-vissza kell tologatni, a porszívónak mindegy, simán tolhatod csak egy irányba is.
Én erre várok:
Akkor nem is egyszerűbb, nem is gyorsabb, mint a porszívó.
Emlékszem, talán tili-toli is volt a neve ennek a szerkezetnek? Nem volt nagyon kellemes a kiürítése.
Amilyen nekem is van. Akksis...
Jó nagyon.
Köszönöm mindenkinek a tanácsát, sokat segítettetek, utána nézek amiket itt leírtatok!
❤❤
Én is naponta poszivozok. 😊
Nekem jó így el se rakom.
Jöhetnek ám ajánlások szerintem akksis porszívóra és elektromos seprűre is! El lehet veszni benne, annyi van...
Köszönjük szépen.
Mi pár hónapja vettünk robotporszívót, megváloztatta az életemet, komolyan. A hagyományos porszívót csak hétvégente veszem elő, akkor se mindig, igazából csak a kanapé kárpitját porszívózom át azzal. Ez a robot nagyon okos, ügyes, alaposabban megcsinálja mint bárkit, szerintem.
Xiaomi roborock s50.
akinek van lehetősége, és a lakása is megfelelő hozzá (azaz nem emeletes, nincsenek óriási magas küszöbök), annak mindenképpen ajánlom, mert egy megváltás.
Hetente 2-3 alkalommal küldöm körbe, gyönyörű tisztaság van.
Azóta vagyok nyugodtabb, mióta robotporszívónk van. Minden este végigengedem. Hétvégén porszívózok. Nekünk is a mostani kb. a 6-ik porszívónk.
Cipővel nem mászkálunk bent. Szerintem termeljük a porcicákat. Nyáron meg a homokot. 😀
Én a kicsik miatt van,hogy 1 nap 5x porszívózok,de van kis pillangó kefém azzal is szoktam porszívózások között ügyködni..
Konyha naponta fel van mosva,söpörve plusz gőzölve .
Akkus seprűm volt kb 3 évet bírt.. Porszívót kinyirtam már vagy 6-ot.
Nekem is jó lenne valami megoldás erre az egészre,mert mi se járunk be cipővel,mégis sok a por,kosz...
Szia!
Én pont e miatt vettem egy akkus söprűt. Nagyon jó :) én is minden nap porszívóztam.. Én nem tudom honnan van ennyi por cica a földön? Megcsinálom a lakást másnap kosz van. Cipőben nem járunk bent.
Ez a söprű nagyon jó egy feltöltéssel 60 percet tud. Hopp hopp végig megyek a lakáson van, hogy kétszer is a kicsi miatt. Márkásat vettem, három oldalon vannak kefék.
Akksis porszívó is jó lehet:) ha ez elromlik olyat veszek.
További ajánlott fórumok:
- Kártyajáték / megoldások
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?
- Lakás alkalmankénti takarításért (felmosás, ill. porszívózás, mellékhelyiségek takarítása, portörlés stb.) mennyit kérhetek?