Porszívó, macskaszőr ellen! (beszélgetés)
Évek óta használom,és tényleg jó.Az aljszőrzetet fésüli ki.
Mi angliából rendeltük,
így féláron vettük a magyar árakhoz képest,de ennek már 4 éve.(4-5 ezer Ft volt)
Nekem van Furminátorom is, tényleg olyan jó!:) Mi táp mellé kaptuk ajándékba (köszi Royal Canin), és tényleg felére csökken a macska a használata után!:)
Ez azonban egyáltalán nem jelenti, hogy a ne maradna neki elég, amit a szőnyegbe dolgozhat...:)
Hasonló gondom volt nekem is, csak tengerimalacok miatt.
Pár hónapja vettem egy 1600W-os Zanussi ZAN3910-est, ez porzsákos, szabályozható szívóerővel (a géptestetesten van egy tolószabályozó, meg a csövön is lehet fals levegővel csökkenteni a szívóerőt, mikor muszáj). A vászonporzsák nagyon könnyen üríthető.
Még a padlószőnyeget is megemeli, olyan erővel szív, mindent magába szippant.
Azóta nincs a lakásban tengerimalacszőr.
Van benne valami! :)
(Nekem egy Bosch porszívó, egy "gumisörtéjü" seprü és a ragadós felületü guriga kombinációja jött be a macskaször ellen viselt állóháborúban.)
bocsi,simán watt!
de nekem 2400wattos van,kell is
A lényeg hogy minimum 2000kW szívása legyen,és ne porzsákos , hanem vizes porszivó vagy műanyag tárolós,amit kimoshatsz.
Nekem is egy perzsám van kék exotic,és majd minden nap porszivózok.. :)
Nekem 3 cicám van, és mi is a Russel Hobbs porszívót használjuk.
Van hozzá turbófeke, ami nagyon jól felszedi a szőrt. Csak ajánlani tudom én is :)
Szia! Nekem fehér perzsamacskám van, és piros szőnyegem - gondolhatod, nem a legjobb párosítás...:)
Mi egy Russel Hobbs porszívót vettünk, kifejezetten kisállattartóknak ajánlották. És nagyon bevált. Amikor már nem szívj annyira, csak ki kell mosni a két szűrőjét, és olyan, mint az új.
3 éve megvan, imádom!:)
Sziasztok ! Szeretnék vásárolni egy porszívót a közeljövőben. Két macskánk is van, ezért elsősorban olyan emberek tapasztalatát várom , akiknél szintén van macsek-kutya a lakásba , de megtalálták a megfelelő porszívót :)
A samsung sc55225 porszívójáról sok jót olvastam. Tapasztalatok? :) Tényleg olyan erősen szív ,ahogy leírják, és nem csak az első pár hónapba? Napi szinten kell porszívózzak egy kis lakást. Ezért szeretném ha hosszútávon bírná a gép. Árban pedig olyan 15-20 körül.... Előre is köszönöm a válaszokat!!!