Pólószerű anyagból felnőtt nőre rövidujjúnak kb. mennyi anyag kell? (tudásbázis)
Pontosan!
Sosem vennék ennyiért anyagot, mert pl. a H&M ben 1500 körül kész pólót veszek és nem dolgozok vele, nem használok cérnát, áramot és persze a munkaerőm sem megye rá.
Tudom, arra írtam!
Mert éppen jó blúzt is ki kell ám fogni! :)
Ha látsz olyat készen, ami olcsóbb mint ha te varrnád, akkor felesleges vele dolgozni...
De horror árak voltak ahogy végignéztem, a legolcsóbb pólós anyagok 1980 Ft métere??? Akkor szebb anyagok meg mondjuk ruhára mennyi??? Még ha te varrod meg, akkor is több pénzbe meg egy csomó idő elmegy vele, varrónős árral meg jócskán drágább.
Nagyon elrugaszkodtak az anyagárakkal.
Mit kapott?
Nem is vette meg, mert inkább vett egy kész blúzt:)
Még szerencse, hogy kaptál!
Alig van már olyan hely, ahol jó kis anyagok vannak - főleg jó árban. :((
Hát ez az! Nagyon felemelték az anyag árakat, így már meg sem éri varrni.
Pedig én is terveztem, hogy idén varrom az összes nyári cuccot, de letettem róla...
Mindig a szálirányt kell nézni.
1x a hossza+az ujja hossza. Polo anyag az hurkolt, nem lehet forgatni, hogy hogyan fér ki, mert nem egyirányba fog nyúlni.
Attól függ, milyen széles az anyag.
Van a mikor elég a póló hossza+ráhagyás+ujja hossza.
Ez a kb. 140-es anyagnál jó.
Fontos milyen a szabásminta.
Én kicsiben, méretarányosan le szoktam rajzolni és ez szerint veszem meg az anyagot.
További ajánlott fórumok:
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Kisfiam nem hajlandó rövidnadrágban, rövidujjúban megmaradni
- FLP-sek! Milyen képzési anyagból tanultok?
- Az ilyen anyagból készült kanapé kikophat szerintetek, ha nem terítem le és ezen alszom?
- Hogyan tudok kiszedni penésszerű foltot essőkabátszerű anyagból?
- A festéshez használt hengerekkel kapcsolatban mit érdemes tudni? Melyik fajtát érdemes választani? És milyen anyagból?