Polc felújítása (beszélgetés)
A beépített szekrény gardrób.És a tányéralátét tök jó ötlet, de a kisebb polcaira is minimum 4 db kellene.
Papírban meg azért nem gondolkodtam, mert ugye néha azt le kellene törölni, esetleg vizessel a port eltávolítani.
Nem gyűrődik egyáltalán.
Olyan merev, mint egy egérpad.
EZ TÖK JÓ ÖTLET..
én esetleg még szép csomagolóanyaggal próbálkoznék..(annyo féle van)alá kétoldalas ragasztót tenni,majd elsimítani,hogy ne gyűrődjön..
Nemrég a fehér konyhaszekrényem lesúrolhatatlan polcaira,műanyag tényéralátéteket vettem.
Olyan dinnyés,szőlős,szilvás-minden 100ft-os boltba van.Téglalap alakút kell venni,és méretre vágni.Elég merev,nem gyűrődik fel,lehet tisztítani,és még mutatós is.
Lehet kapni nagyot is,(olyan íróasztalra valót)2-300 ft-ért.At két polcra is elég.
Először is jó meleg, illatos vízben átmosod, jól lekeféled és hagyod a napon megszáradni legalább egy napot. Ezeket először síma papírral beborítod, és csak ennek a tetejére, ill. a szélére teszel csipkecsíkot, kisebb hímzett terítőt. Turikban ki lehet fogni nagyon jó hangulatos darabokat. Azokat kimosva, vasalva, keményítve rátűzni. Színes, romantikus szekrénylátvány fogad, amikor kinyitod az ajtót és látod a jó 10 cm-es mutatós szekrénycsíkokat. Évente legalább egyszer ajánlatos frissíteni.
A konyhában a színes törölgető ruhákat is lehet bélésnek-polcszélnek használni.
Sziasztok!
A beépített szekrényem polcait ( amik erős farostlemezek) szeretném feltuningolni.
Azaz bevonni valamivel ( én csak az öntapadós tapétáig jutottam el)
Van valami ötletetek, hogyan lehetne jobbat kisütni belőle?
Köszi