A panelházak fürdőszoba felújításának mi a menete? (tudásbázis kérdés)
Te érted amit írsz? Azért ne újísak fel mert a szomszédnak nem tetszik??? Ez tejesen abszurd, de nem baj, ebből kiindulva gondolom milyen igényes lehetsz...:-)
Amúgy az alap témától eltértél, a kérdésemre pedig már kaptam értelmes válaszokat, szóval köszönöm az eddigi hozzászólásaid, de többet nem kérek :-)-
Ez a normális és intelligens,igen.
De a végtelenített lemez...Na majd megtudja!Lol...:'DDD...Vitázik a fene vele,így járt.:-)
Hát ez szerintem sem szeretet kérédése. Az csak pozitív ha az ember igényes, szépet, újat, tisztát, korszerűt akar.
Nálunk is kiírják ha valaki felújít a fsz-re vagy a liftbe és mindenki türelmes. Mi is így tettünk és nem volt gond.
Ilyenkor udvariasan ki szokták írni a földszintre, hogy ettől eddig felújítás várható, elnézést a zavarásért...
Én nem szoktam haragudni, inkább legyen körülöttem felújítva minden, minthogy igénytelen lakók lakjanak a házunkban.
De ha gondolod, eressz meg egy emilt és adok két vizes tel.számot
A drágábbik jobban és gyorsabban dolgozik :)
Édesapám is építőiparos, így ezt a részt Ő csinálja :)
Beépíteni beépíti, de a bekötés meg a vízóra áthelyezés az már más tészta...
Rendben, azért köszönöm!
Ha burkolótok van, akkor biztos nem vállalja a barátom
Azért nem mert kopletten beépitéssel és vizzel együtt szokta vállalni
A burkoló be is épiti a kádat/vagy nem/
Önálló vizes ismerősöm van, de igen drága szerintem.
Kb ennyi lenne, hogy zuhany panel beépítés, mosdó kagyló csere, talán vízóra áthelyezés, és a csövet szintén át kell helyezni.
A fotó annyira nem is fontos, a lényeg, hogy alatta jól legyen minden bekötve és ne kelljen pár hónap múlva az egész csempét lebontani, mert sajna a villany szerelővel így jártunk....
Burkolónk van :)
Megköszönöm, ha esetleg egy telefonszámot tudnál adni. Kőbányán lakunk.
Oké, hogy nincs egybe több milla, de mi is szép lassan újítunk. 2 éve vettük a lakást, de még vagy 10 évig ezzel leszünk elfoglalva. Utána pedig kezdődik elölről:D
De ha hiszed, ha nem, a mi lakótömbünket 1960-ban építették. Egy fiatal, 35 éves pártól vettük a lakást. A fürdőben és a konyhában is az 1960-ban berakott 10*10-es fehér csempe volt. Azért ennyi idő alatt már valamit csak csinál az ember a lakásával....
Sajna vidékről nem igazán érné meg, Szabolcs megye kicsit messze van... :)
Nem irtad mit akarsz felújítani
Senkinek semmit nem kell bejelenteni
Ha a radiátort is, az nyűgös ha nem lehet elzárni ott, márpedig jellemzően nem
Minden máshoz nem kell semmi, csak burkoló aki beépiti a kádat ha azt akarod és vizes ha valami vízmunka van
Nem ajánlom magamat mert nem szakmám, de jóbarátom foglalkozik teljes felújitással és akár referencia fotók is vannak
Egy beszélgetést/emilt megér, ha gondolod.
Merre laksz Bp-en?
Mert nincs pénzünk rá:)
4 éve vettük a lakásunkat és még szinte semmit nem csináltunk benne, mert azt mondták, hogy lebontják a házat (így nem éri meg rákölteni), illetve amit fontos lenne megcsinálni arra nincs énzünk. Fűtéskorszerűsítés kellene, de ahhoz minimum 300 ezer kellene.
Ha vidéki vagy, akkor onnan nem tudsz hívni szerelőt? Lehet, hogy még az is jobban megérné, mint itt Pesten szerezni egy ismeretlent. Egy kolléganőm pl. sok munkást hívott a falujábó, mert olcsók voltak és ismerte őket
Majd próbálok neked nézni vízszerelőt.
Nekem már régen volt felújításom, még 2000-ben. Akkor vettünk egy panel lakást és ott kicseréltünk mindent, illetve a mosógépnek kiépłtettek egy vezetéket és lefolyót a kamrába, hogy ne a fürdőbe foglalja a helyet. Néhány óra alatt végzett a szerelő és nem is volt túldrága.
Jó! Bocs:)
Akkor nem írom le még egyszer, hogy elég a vízóránál lezárni:D
Ez nem kerül pénzbe és nem kell hozzá senki.