Polár óra (beszélgetés)
A1 Polar órámat jeladóval eladnám!
Alapfunkciókat tud, (pl.fittségi állapot felmérést nem)de eredeti, megbízható minőségű Polar. Jóformán használva sem volt.
az intersparokban most 5000Ft-ért van . azt hiszem pénteken kezdődött az akció. nem tudom meddig tart. szerintem 1 hét.
Nem polar, hanem Twins, de mindent tud, amit kell
Nos én vettem kemény 5000 ft
hasznos dolognak tartom, mert van eredményem igy
Szerintem hasznos még, ha
jelzi, ha túlléped a zsírégető tartományt pl. csipogással
megmondja mennyi időt töltöttél a megfelelő tartományban
mutatja, mennyi kcl-t dolgoztál már le (bár én nem hiszem, hogy nagyon pontos lenne, de motiválhat).
De ha csak a pulzust mutatná, nekem az is elég lenn.
ezek szerint én sosem vagyok jó tartományban, mert 2 perc után mindent tudok, csak beszélgetni nem... persze lehet, hogy nekem a sakk lenne a legmegfelelőbb sport, ahhoz meg nem polár óra kell:)))
de komolyan: akik használjátok, tudtok olyat mondani, hogy milyen funkció ami hasznos nektek az órában, mi az ami csak "parasztvakítás", és normál embernek sosincs rá szüksége?
Már majden 10 éve használok polar órát. Karácsonyra kaptam újat Apától ;-)
Mivel 20-30ezer Ft-ba kerül motivációt jelent, hogy használja is az ember... ;-)
Az első órám M22-es volt. Nem tudom, hogy forgalmazzák-e még
A mostani F6-os.
Mind a kettő tökéletes futáshoz, aerobic-hoz, fitness-hez.
Kérdezzetek nyugodtan! Szívesen segítek.
személyes tapasztalatom nincs, de már én is gondolkodtam, hogy lehet érdemes lenne venni egyet.
info a termékekről pl itt: www.pulzusmeres.hu, de ha rákeresel, a neten rengeteg infót találsz!
További ajánlott fórumok:
- Okos óra vagy Polar óra?
- Mi a különbség a Bioptron és az "olcsóbb" polarizált fényt adó lámpa közt?
- Vasalhatós matricát lehet polárra vasalni? Ti mire vasaltátok?
- Pulzus mérő polár óra és öv
- Van valakinek polarizált fényű, fényterápiás lámpája? Tapasztalatok?
- Elektromos töltetű a polár takaró (szikrázik mozgatásnál). Hogyan lehet megszüntetni? Mit lehet ellene csinálni?