Pohártörés! (beszélgetés)
- gyengul a kez megtarto ereje;
- a poharban lehet rejtett feszultseg, amely egy ido utan elpattan, hirtelen ho hatasara meg inkabb;
Nekünk a mosógépünkben élnek földöntúli lények, mert mindig párosával teszem be a zoknikat, de így is mindig lesz pár nélküli, mire kiszedem...:)
Egy barátnőm folyton elhagyja a dolgait. Egyszer mentem hozzá, sírt, hogy eltűnt a kulcscsomója. Benyúltam a hűtőbe tejért a kávémhoz, ott figyelt a kulcscsomó a felvágottak között...:)
Nem mondom, hogy bizonyos esetekben nem "megmagyarázhatatlan jelenségekről" van szó, de korántsem annyiszor, mint szeretjük hinni...:)
Mindenki életében eljöhet a pillanat, amikor a megszokott világképét meg kell haladnia, mert olyasmi történhet vele, ami annak átértékelésére készteti. Ki kell lépnünk a komfortzónánkból és új utakra kell térnünk. Világunk sokkal gazdagabb, izgalmasabb, különösebb, mint amit általában látunk belőle. Bárkivel megtörténhet - és az esetek többségében előbb-utóbb meg is történik, legfeljebb elnyomja, nem vesz róla tudomást. Ha azt mondod, nem vagyok józan, nem fogom fel sértésnek - hisz pl. ez a kulcsos esemény is a józan álláspontom elvetésére késztetett. Nem kell elhinni amit mondok, hisz ha valaki erre nem fogékony, miért kéne bemondásra bármit elhinnie egy közösségi portálon, ahol nem is ismerjük egymást. Szóval nem sértődöm meg, tudomásul veszem a különbségeket, szemléletben, tapasztalatban, élményekben. De búcsúzóul az egyik kedvenc idézetemet raknám ide, a Hamletből: "Több dolgok vannak földön és égen Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Számomra ez fontos idézet és én izgalommal tekintek az elé a lehetőség elé, hogy át kell értékelnem a világképemet és tudomásul kell vennem olyan dolgokat, amelyeket korábban hihetetlennek tartottam. Ez vagyok én - de próbálom mástól nem elvárni ugyanezt. Számomra ez a nehéz, de mivel nem akarok veszekedni, elfogadom ha valaki hagyományosabban gondolkodik és ezért nem is folytatnám a témát.
A pohár pedig... fogalmam sincs, mitől tört el...
az ember minden apró dolognak földöntúli jelentést szeretne tulajdonítani....és szinte már várja is a következőt...tehát be beszéli magának a sok hülyeséget ami be is következik... eltört a pohár mert ügyetlen volt. kulcs : eltetted valahová nem tudod hova mert az ember néha reflexből cselekszik. Tapasztalatból mondom. Én is azt hittem elvesztettem a kulcsom közben a papirzsepis zacsiba csúszott be amit előzőleg ledobtam a sarokba :D . eltűnt cumi rejtélye azt még keresem :D....szikrázó hosszabbító kábel.... HASONLÓ ESETEM VOLT.... elromlott a mosógép a mikró, 2x. már az ember ilyenkor kezdene gyanakodni h lehet szellemek vannak a házban és azok játszanak. DE NEMMM ----a ludas a konnektor volt - nem volt rendesen beillesztve ahova kell,
megcsinálták és működik minden.
A következőt jelenti: a cég, ahol dolgozik, spórol a minőségen, így olcsó poharakat vásárol, így lehetséges, hogy kettő is elpukkant a melegtől.
A leejtett pohár pedig azt jelenti, hogy leejtett egy poharat.
Azt jelenti, hogy béna, és nem ért a fizikához, hogy az üvegpohár sokszor nem bírja a hirtelen hőhatást.
Ajánlom neki a műanyag pohár használatát, nem lesz többet ilyen gondja.