Pocakra hízom, szerintetek mit tegyek ellene? (tudásbázis)
a felülesi gyakorlotakotol igen , mert a mellkasban ugy nyujtja meg a inakat , amitol egy ido utan logo mell lesz.
mivel 80/D mellem van ezert ez enm lenne valami aldomasos , ezert is nem futok , mert az sem tezs neki jot
nhmm sportolok : napi 10 kilomöter street walking
az az nagyjabol , 105 perc intenziv mozgas, egy kifejezetten meredek, lejtös terepen , alabammal nincs is semmi baj , afenekem is tök normalis , a meretem M es , es mindig volt pocakom , ugye a streer w. nem megy telen , de nyaron mikor 58 kilo voltam 182 cm magassagomal , akkor sem volt lapos hasam csak a labam veknyult le meg a karom meg mell meg minden , mar mar tul sovany is voltam , de a lapos has akkor sem volt , meg akkor is volt kis "pocakom" A gyomrom nem agy , nem eszem sokat , : pl :reggel 6:00 1 aktimel 4-5 kanal natur muzli , 9: egy zsömle , ebed : munkahelyi normal adag : 16 ora , utoljara egy föttojals , egy darab fött krumpli es 4 kanal spenot, uana esetl9 9 körul egy pohar kakao , vagy az sem.
NEM FOGYOZOM!
ONNAN TUDOM PONTOSAN MENNYIT ESZEM HOGY EGYFÖRE FÖZÖG MINDIG FRISSEN ; ES INNEN TUDOM MIBOL HANY KANALLAL ESZEK
sose egyél egyszerre nagyobb mennyiségű kaját mint az öklöd, és két kaja közt tarts min. 2 óra szünetet, és folyadékból se igyál egyszerre 3dlnél többet.
be fog szűkülni a gyomrod idővel:D
hali egyszerűe olyan a testalkatom hogy a hasamra hizom , a labam normalis , a fenekem is ,a mellem talan tul nagy de a pocakkal nem tudok kibékülni.
nem karaok felülésezni mert nem egy csajt lattam mar hogy megszpttyant miatta a melle , van valami tipp ?
További ajánlott fórumok:
- Testvérharc egy 9 éves lány és egy 7 éves fiú között.Mit tegyek ellene?
- Száraz, szálkás, seprűs haj! Mit tegyek ellene?
- Igaz, hogy a deformált köröm levétele után, ugyanúgy deformáltan nő vissza? Mit tegyek ellene?
- Éjjel vinnyog a kutyusom! Mit tegyek ellene?
- Mit kellene tegyek? Én kellene kicsit nyomuljak?
- Válogatott fehérköpeny szindrómám van. Mit tegyek ellene?