Manapság elvárható, hogy egy nő műkörmöshöz járjon? (beszélgetés)
9. xochipilly
ma 19:03
Mi az, hogy elvárható? Én nem járok és nem is fogok. Semmit nem ér a hosszú csilivili műköröm ha közben zsíros, lenyalt a haj, zsíros, mitesszeres a bőr és 40 felé szédeleg a BMI mert ugye "genetika". Deeee műköröm az van... 😕
8. Violet18
ma 18:25
Nem ciki. Miért lenne az. Én szeretem a hosszú körmöket viszont ha nincs lakkozva sztem csúnya, így marad a géllak mivel számítógépen dolgozom és a sima lakk gyorsan kopik
7. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:09
Nem. A tisztaság az, ami elvárható. A műköröm csak extra.
Vannak munkakörök, ahol nem is viselhet az alkalmazott műkörmöt higiéniai okokból. Az is ciki?
6. Epresturmix
ma 18:07
Járjon a halál! 😃
5. Pulcsis
ma 17:58
Ha a pasi fizetné, tuti nem várná el többé 🤣
4. srcrss
ma 17:41
Elvárható, de mindenki azt csinál a testével, amit akar. ;) Nekem nem mások mondják meg, hogy nézzek ki. Szerintem az ápolatlanság ciki.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:37
Nem tudom, még senki nem mondta, hogy ciki lenne, hogy saját körmeim vannak.
De nagyon sok takarítónőnek műkörmei vannak (nem lenézve a munkájukat,) s nagyon sok orvosnőnek nincs műkörme.
Mindenki viselje úgy a körmét, ahogy neki tetszik, csak ne legyen kontrasztos, 2 centis strasszos, és retkes sportcipő.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:33
Nem ciki. Akkor ciki, ha piszkos.
ma 17:31
Ha saját maga tartja rendben a körmeit, csak egyszerűen hol rövidebbre, hol hosszabbra hagyva, lakk nélkül, az ciki?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor?
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Szerintetek ki számít manapság jó módúnak?