Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pocaklakó, avagy kistesó születése (beszélgetés)
fildus! olyan jó, h leírtad!!!! :) most újra gartulálok,legyetek nagyon boldogok!
és mint egy rendes kismama, megkönnyeztem a történetedet :)
Fildus, én is beállok a sorba, én is gratulálok!!
Ildi,
ezúton is nagy gratula! Jó egészséget az egész családnak!
Gratulálok, ügyes voltál. Én is a második lányomat várom, le tudnád írni mi az a bába koktél?
Itt is hatalmas gratula Nektek!!!
És sok boldogságot a két csajszihoz:))
Nagyon szép volt a cikk!Újra átéltem a szülésemet:)Megkönnyeztem:)
Jó egészséget a babának és a mamának is!
Lányok: mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok kedves hozzászólást! :-)
Gratulálok!!! :) Sok boldogságot Nektek!
Fildus, itt is gratulálok mégegyszer Neked/Nektek!!!
gratulálok és jó egészséget nektek!
nem tudom az én első szülésem 6,5 óra volt és fájt,nekem is ezt mondta a doki,hogy gyorsabb de intenzívebb lesz a második!
kíváncsi leszek,szeptemberben meg tudom én is!:)
Gratulálok, és jó egészséget kívánok Nektek! Nagyon tetszett a cikk! :o)
Fildus! Még egyszer hatalmas gratula mindkét kiscsajhoz:))))
Gratulálok, szuper! Bár az én szülésem se lenne roszsabb, ez enm is hangzott borzalmasnak!
Jó egészséget és sok boldogságot a gyerkekhez!
De aranyosra sikerült Ildi!!
Akkor nálad hatott a bábakoktél:-)
Itt is gratulálok:-)
Szia Fildusom :)) Nagyon jó volt végigolvasni a történted. Gratulálok mégegyszer itt is, és nagyon sok boldogságot egészséget Nektek, Annának és Ritunak. Kellemes babázást :) Puszi Marcsiék.
Gratulálok! Ha ilyen jó a csapatod, érdemes lesz még legalább egyszer kipróbálni a csapatmunkát :)
Nagyon szépek a gyerekeitek! Sok boldogságot!
Gratulálok! Szép gyerekek.
Zavartalannak nem mondható (16. héten megállapított terhességi cukor, 21. hétig hányós - rosszullevős, a 23. héten veszélyeztetett kismamának nyilvánítás méhtevékenység beindulása miatt) terhesség betöltött 40. hetének első-második napján kezdődött a mi szülés történetünk.
Ugrás a teljes írásra:
Pocaklakó, avagy kistesó születése
További ajánlott fórumok: