A Pninai ruhák nagyon drágák. Én pld ismerős útján jutottam egyhez, kifutó modell volt, nagyon jó áron de végül mégsem azt viseltem, csak egy 15 perces fotóhoz vettem fel. Mutatósak és szépek, de ha nem ragaszkodsz a márkához, sok cég teljesen hasonlót csinál töredék áron.
Ha ragaszkodsz mégis hozzá, lehet rendelni, vagy ismerőssel behozatni,kb 4 hét mire megjön, de előre kérik az árát és nehézkes cserélni, ha nem jó a méret.
Vannak címeim, és ismerősök akik foglalkoznak eredeti és másolatok behozatalával is. Gondold meg, én azt mondom a koppintás is ugyanolyan jó.
Miért nem keresel itthon egy nagyon jó varrónőt, és megvarrja a kiválasztott ruhát a Pnina Tornai alapján? Én is így varrattam egy "Ines di Santo ruhát" :D
Az nincs, de egy olyan tervező mint ő biztos, hogy így nem csinál ruhát, csak a partnereinél lehet megrendelni. Írj a weboldalán lévő elérhetőségre és kérdezd meg.
Igen, én is abban a műsorban láttam a ruháit és beléjük szerettem!:) Azt tudom, hogy elég drágák, viszont inkább az a gond, hogy hol lehet beszerezni őket itthonról.Itt azért eléggé korlátozottak a lehetőségek :(, de talán Ausztriában van a ruháit forgalmazó üzlet, vagy az interneten is lehet intézni, ebben bízom.
Csodálom Pnina Tornai ruháit és úgy döntöttem, mindenképpen közülük az egyiket fogom viselni az esküvőmön. Arra lennék kíváncsi, hogy vásárolt-e már külföldön, vagy neten bárki tőle ruhákat vagy esetleg más boltokban, ahol árulják a ruháit. Mik a tapasztalataitok? Előre is köszönöm!:)