Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PMS vagy babó? fórum

PMS vagy babó? (beszélgetős fórum)

2020. szept. 21. 17:23
Jah és a hőd mennyi?amúgy ha nem sikerült esetleg,el mondom hogy én milyen nagy bazi biztos tippet olvastam a majdnem 100%os teherbe esésre így 36 évesen😃😊😊😊hogy egyetlen dolog van amit nézni kell és ha akkor vagytok együtt,az 99% hogy megfogan a kicsi!
2020. szept. 21. 17:21
Sziaa!làtom hogy még nem kaptál választ,nekem is psm-em van,és borzalmasan meg tévesztett már sokszor,DE...a mellbimbódon lévő fehér pöttyöket biztosan nem az okozza😊Mindenképpen próbàlj még tesztelni,mert most olvastam hogy a fogantatás utàn 7napig vándorol a megtermékenyített petesejt,amikor oda ér a mèhbe,a beágyazódás kezdetét veszi,ami megint 5nap!amint meg tapadt a kicsi,akkor kezd el ki alakúlni csak a méhlepény és a magzaburok stb stb,a megtapadás után termel csak a szervezet hcg-t,pontosabban a méhlepény termeli,ami a beágyazódás 5.napjától számított ismét 1-2 nap,mire annyi termelődik hogy ki is tudják mutatni a tesztek,valakinél ez lehet hogy csak a menstruáció első napjàtól számított 4.dik napra éri pl el azt a hcg mennyiséget,persze nem jött meg olyankor,van akinek a nem vàrt utàni 6.dik napon mutatja csak ki biztosan,van akinek az első napon ahogy meg kellett volna jönnie,szerintem nincs ott baj!csak korán teszteltél,ezeket így szépen ki számolva,arra jutottam én is mert kukkolom a sajàt szervezetemet,testemet én is hogy vajon sikerült-e💗hogy a nemvárt nap előtt 2nappal még csak a hcg termelődik,ezért is mondjàk hogy csak ha nem jött meg,aznap teszteljünk mert hamarabb a jó istennek se tudna egy teszt se pozitív lenni😁kivéve ha pl 27naposak a ciklusai,hamarabb volt az ovuláció(nyílván akkor a 13.dik napon)de úgyis akkor neki is meg kell várni mindenkinek,ezeket a folyamatokat mert ennek ez a menete amit le írtam.majd írj mi lett végül😊szurkolok nagyon🙏🏻
2020. szept. 19. 13:59

Sziasztok! Olyan kérdés merült fel bennem, talán itt lesznek olyan leendő vagy már babás anyukák akik hasonló cipőben jártak/járnak. :)

4 napja késik a menstruációm, a kimaradt menstruációm első és második napján teszteltem de negatív lett azóta nem próbálkoztam tesztelni. Érzékenyek a melleim, alhasam szurkál, kis fehér pöttyök is vannak a bimbóm körül, derekam hátam fáj, elég sokat járok pisilni. Valahogy érzem, hogy nem fog megjönni, illetve nem is szoktam ilyen dolgokat tapasztalni pms-nèl :) volt aki előszőr negatívat tesztelt és később pozit, vagy csak dokinál derült fény a babára? Próbáljak esetleg a napokban tesztelni, hátha? A válaszokat köszönöm:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook