Plus size "modellek" (beszélgetés)
Nem olvastam most végig az egész fórumot, szóval lehet, hogy már írták ezt.
Engem nem a plus size modellek zavarnak. Van melletük elég szép, csinos, olyan modell, akire jó ránézni, az XXL -es méretek csak megmutatják, hogy túlsúllyal is lehet csinosan öltözni. Viszont azok a görnyedt tartású se fiú-se lány "modellek", akikről tényleg nem tudod eldönteni, hogy hova tartoznak, akik oldalról behorpadt mellűnek néznek ki, szemből széttárt lábakkal ülnek női ruhákban, de semmi nőieset nem találsz bennük - na ezek sokkal jobban zavarnak.
Ez a reklám, szerintem is jó, itt simán elférne egy sokkal teltebb nő is.
És inkább ez legyen, mint amikor pl. a ránctalanító krémet rákenik egy 20 éves hibátlan bőrű lányra és azt mondják, hogy vegyem meg én 50 feletti, mert ezt nekem fejlesztették ki.;)
Sajnos, az ilyeneknek nem tudok hinni:D
Ismerem ezt az elfogultságot, amiről írsz;)
Nekem is van/volt kolléganőm, ismerősöm, akiket elsőre majdnem csúnyának gondoltam, aztán meg gyönyörűnek és nem értettem, ha valaki azt mondta, hogy nem szép;)
Egyébként, ha már a pártalálás: az ismerőseim közül, inkább a "szépek" vannak egyedül, akik csúnyának érzik magukat, mind talált társat magának...
Kicsit nőttünk.;)
75/C és 80/C lett a méretünk, és már nem 36-os ruhákat hordunk, hanem 38-ast vagy 40-est.
"Egyébként a reklámokban mostanság nem csak a testsúllyal van gond, hanem kifejezetten csúnya emberekkel reklámoznak, bár lehet, hogy ők is szépek valakinek..."
Mert vannak nem előnyös külsejű emberek is, vagyis ami a mi szemünkkel nem tetszik.
Volt egy kolléganőm egyik munkahelyemen, első látásra nagyon csúnya volt, másodikra, és többedikre is, de olyan okos és kedves, hogy eltelt x hónap és nem láttam a csúnyaságát, az az ember aki benne lakozott, akit megismertem, nem mondom, hogy széppé tette, de nagyon szerethetővé, hogy már nem is látszott az előnytelen arca.
Nagyon elkeseredett, hogy ő sosem fog párt találni, mert pont a kimondott manökenek jönnek át mindenhonnét.
Ezért örülök, hogy vannak nem kimondottan szép emberek is a reklámokban, hogy az ilyeneknek is legyen önbizalma, élete.
Én még nem találkoztam ezzel, pedig elég sok üzletet látok jártamban-keltemben.
Dove reklám kimondottan tetszik, hogy nem manökeneket vonuétatnak fel, az életből vett nőket, fehéret, barnát, vékonyat, teltebbet, bőrhibásat, amilyenek mi emberek vagyunk.
Ezért ilyen a világ, amilyen, mert nem tudjuk elfogadni a másikat. A Dove reklámjaiban telt, és nem elhízott nől vannak.Az arcuk sem lárva szilikon, hanem egyedi, emberi arcok.
XS: 34, S: 36, M: 38, L: 40, XL: 42, stb.
Melltartó: a 85-ös a mell alatti körméret.
A kosár: szinte nincs is mell
B kosár: kis mell
C kosár: szerintem ez a normál
D kosár: már nagy mell
Stb.
Régen, amikor én voltam még ifjú lányka, akkor a legtöbb lány (pl. az osztályunkba járt 15 lány, 13 (S)36-os méretű volt, 1 ((L) 40-es, 1 (XS) 34-es), a melle is kb. eszerint volt, azaz 12 75/B, 1 80/C, 1 75/A, 1 75/D vagy E (ez utóbbi nem a 40-es méretű volt;))
Ezekben a számokban soha nem voltam jó! :D
Van az s, m,l, meg az xl.
Itt lemaradtam, ha veszek valamit, próbálok, nem nézem mekkora szám van rajta. :P
Én m-es vagyok a melltartóm 85, de hogy a,b,c,d.., a nyuszifül sem tudja, mert ha tehetem fel sem veszem. :D
Meggondoltam magam, maradjunk barátok, a hajam marad. :P
:DDD
Ohh! Imádom, hogy mindenre van megoldásod!
szakmai rutin, nem más..-)
elég komoly szakmai tudásom van.
Hajat még sosem vágtam, de a körmeimben nagy rutinom van..-)
Ohh! Imádom, hogy mindenre van megoldásod!
Megnyugodtam- :DDDD
levágom én Neked, ne majrézz..-)
aztán az eredményen majd együtt nevetünk..-)
Anyagcseretípust is öröklünk.
Van pl. egy gén vagy géncsoport (meg nem mondom a nevét), amelyik meghatározza, hogy a bevitt energia mekkora részét fordítja a szervezetünk "fűtésre", és mekkora részét raktároz. Ez az egyik oka annak, hogy a túlsúlyosok gyakran fázósak, pedig az egyszerű logika alapján épp ennek ellenkezője lenne igaz, mivel vastagabb rajtuk a zsírréteg.
Serena mindig kb. ekkora volt; a kemény edzések idején izmosan vaskos, pihenőidőben viszont mindjárt felszaladt rá némi zsír - aztán az edzésekkel megint ledolgozta.
Tényleg soha...
ha tudnám az e-mail címedet, át küldeném, hogy mi az én esetem...
vékony, de meg van mindene, mi szem szájnak ingere..-)
amennyit én értek hozzá, pont jók..-)
jahhh, és legyen rövid a hajuk...
Fiatal srác korom óta nekem a 36-os mérteű , 75/B cicis típusú nők jönnek be.
Hál istennek ez a mai napig sem változott,.)
Plus size méretűm sosem volt.
Bizony!
De jó is volt. Próba nélkül lehetett vásárolni;)