Plasztikai sebészet (beszélgetés)
Dr. Szűcs Attilánál voltam anyajegy levételen, nekem kettő anyajegyet műtött le az arcomról kb fél éve, teljesen még nem gyógyult be de szinte láthatatlan a "heg". Nagyon precíz a doktor úr, fájdalom mentesen ment minden végig. Mindenkinek ajánlom Őt, kedves, jó fej, aranyos. Barátnőméknek pedig a szájukat töltötte. Tökéletes lett nekik is. 10/11
Dr. Szűcs Attilánál voltam hasplasztikán, nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon jó fej doki, körültekintő, mindent szépet elmondott a műtéttel kapcsolatban, nem csalódtam. A műtétre nyíregyházán az F MEDICAL magánklinikán került sor. Nem bántam meg, hogy őt választottam. Tervben van egy mellműtét is, őt fogom keresni. Barátnőmnek is ő csinálta, nagyon szépen dolgozik, igényes munkája van.
Nekem hasplasztikát csinált doktor és nagyon elégedett vagyok vele. Mellműtétre tervezek hozzá menni idén, én csak is őt választanám.
Szia. Tavaly műtött doktor, nagyon jó munkát végzett, én teljes mértékig meg vagyok elégedve vele. Sok jót hallatom róla, ezért választattam őt. Budapestről utaztam a Nyíregyházára, az f medical-ban végezte el a műtétet. Nagyon elégedett vagyok vele, én mindenkinek csak őt ajánlom.
Kedves Anikó1992!
Nekem van tapasztalatom Dr. Szűcs Attila plasztikai sebésszel, és csupa jót tudok róla mondani. Mellnagyobbító műtétem volt doktornál, és a vártnál sokkal jobb lett a mellem. Nem utolsó sorban kedves, alapos, minden kérdésemre érthetően válaszolt. Nagyon elégedett vagyok. Tervben van még egy plasztikai műtét, szintén hozzá fogok fordulni.
Sziasztok
Egy hete volt mellimplantátum cserém.
200 as mirigy alattit cseréltünk 325 magas mentorra.
Kérdésem,kinek mennyi idő volt a felépülés?
Az első műtétem meg sem kottyant,de a mostani izom alával nehezebben gyógyulok.
Sziasztok! Dr. Szücs Attiláról esetleg van valakinek tapasztalata hasplasztika felől? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Pesten ki a legjobb plasztikai sebész akire nyugodt szívvel rábizhatom magam? hasplasztikát szeretnék.
Egy jó tanács a Debrecen-Nyíregyháza-környékieknek: ne menjetek Szűcs Attila plasztikai sebészhez, ha jó eredményt és tisztességes bánásmódot szeretnétek a pénzetekért. Saját tapasztalatból mondom.
Amit kértem: arcfeltöltés és áll nagyobbítás saját zsírral, fülcimpa kisebbítés (nem sérült).
Engem majdnem 3 órát megváratott a beavatkozások alkalmával, amiket este 19 körül kezdett. Az egyik fülcimpámat elnyomorította, az arc- és állfeltöltést (saját zsírral) hiányosan, egyenetlenül végezte el, oda nem töltött, ahova kifejezetten kértem. Minimális a változás. A combomon egy oldalon, ahonnan a zsírt drasztikusan leszívta, egy bemélyedés és redő keletkezett. Minderre azt mondta, hogy tökéletes és én olyan dolgokat látok, amik nincsenek. És felajánlotta, hogy hialuronsavval ad nekem töltést az arcomba - de hogy hova, ha egyszer minden tökéletes?
Összegezve, 500.000 Ft-ért még hülyének is nézett. Felháborító viselkedés, szomorú eredmény, amit részben javíttatnom kell más sebésszel, a fülemet pedig elrondította egy életre, azon már nem lehet segíteni.
Nagyon megbántam és megsírattam, hogy megbíztam dr. Szűcs Attila "Ph.D. egyetemi adjunktus plasztikai sebész, fül-orr-gégész, fej-, nyaksebész szakorvos"-ban. Elérhető: Nyíregyháza F medical, Debrecen Fonoplasztika.
A szämat töltötte es gyönyörü lett, teljesen termeszetes lett az eredmeny.Tök jo fej volt, es nem is rossz pasi😉
Sokan dicserik a munkäjät de nekem nem volt szimpi a doki. Hozzäerteseröl meggyözött, azonban a lekezelö es kioktato stilusa miatt nem mellette döntöttem. A mai napig kellemetlen erzeseim vannak vele kapcsolatban😏
En hasin voltam. Az akkori igazgato, plasztikai sebes csinalta, szar lett, csomo maradt belül, mert nem rakott draint, ezert 2 naponta szivta le a valadekot. Ott lett egy nagy heges csomo, 2 evig hurcoltam, majd Traub Alfred tette széppé. A Honvedban nekem eddig mindent elcsesztek. Említett orvos-exigazgato:Dr.Tamas Robert
Szörnyű, hogy leginkabb a plasztikai sebeszek között van sok bunko, lekezelő, pedig nagyjabol ők keresik a legtöbbet az orvosok között. Főleg miota annyira divatba jött ez a szakma. Kiemelnem eletem legprosztóbb orvosat: Dr. Ember Tibor , annak idejen a színészettel is probalkozott, de most nagyon felvitte az isten a dolgat, mert a XV. kerületi rendelőben velem minősíthetetlen hangon beszelt es viselkedett.
Sziasztok lányok. Dr Bajusz Hubával van tapasztalata valakinek mostanság? Orrplasztika érdekelne. Néztem a galériáját de nekem túl hétköznapiak az orrok amiket láttam tőle Kárász Tamáséhoz képest. Ha ennek van így értelme.😆 Szerintetek igény esetén tud ,,barbisabb,, orrot is? Ő van legközelebb és árban is a legjobb. Plusz kép alapján szimpatikus nekem.
Szia! Vancsó doktor műtötte a barátnőmet, karplasztika és hasplasztikája volt. Elképesztően szép lett, és nagyon kedves a doktor úr, a barátnőm áradozik róla! Én csakis hozzá mennék a helyedben
Sziasztok. Jàrt màr valaki a Kelemed plasztikai centrumba! ? 13 ker!?
Most készülök oda pattanàs utàni hegek eltüntetésére
Köszi
Sziasztok! Haller doktorról vélemény? Szemhélyplasztika érdekelne. Köszi4
Szia ! Végül melyik sebészt választottad ?
Szia ! Nem erről az orvosról van szó, de a lekezelő stílust, a panaszokat "elmeszelő " választ a kontroll vizsgálatok során én is megtapasztaltam.
És még mindig itt tartunk...😂
Sziasztok,
Vancsó Péter
Kelemen Ottó
Karvász Tamás
Kar plasztikára készülök. Valakinek esetleg valami tapasztalata? Ki a legjobb? Köszönöm
Szia! El tudnád mondani, hogy milyen volt? Elégedett vagy -e? Én is erre készülök nála, de nem nagyon találni infót. Köszi!
Sziasztok! Dr Juhasz Peter Bp szeretnek kern velemenyeket,barmilyen tapasztalatot vele kapcsolatban:)
Sziasztok, Dr Bognár Gáborról szeretnék véleményeket olvasni. Mellnagyobbítás és felvarrással kapcsolatban. Köszönöm
Sziasztok.!
Dr Németh Tamásról van valakinek tapasztalata mellplasztika terén.?
Itt vagyok az élő példa. És undorító a stílusa. A berajzoláskor amikor már kifizettem mindent, gusztustalan stílusban szólt rám soha nem fogom elfelejteni a műtét előtt, na akkor kellett volna ott hagyni a p...ba.
Én próbáltam, kidobott pénz volt... sajnos... én is így jártam. Most fognak helyrehozni jövőhéten, le sem írom mennyiért. 5 és fél év után, implant ki sajátzsír be és mellfelvarrás.
Sziasztok! Szerintetek ki a legjobb Budapesten arcplasztikában?
Sziasztok! Dr. László Zsoltról vélemények? Volt nála valaki? Zsírfeltöltésem lenne mellbe.