Plasztikai sebészet (beszélgetés)
Sziasztok
Egy hete volt mellimplantátum cserém.
200 as mirigy alattit cseréltünk 325 magas mentorra.
Kérdésem,kinek mennyi idő volt a felépülés?
Az első műtétem meg sem kottyant,de a mostani izom alával nehezebben gyógyulok.
Sziasztok! Dr. Szücs Attiláról esetleg van valakinek tapasztalata hasplasztika felől? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Pesten ki a legjobb plasztikai sebész akire nyugodt szívvel rábizhatom magam? hasplasztikát szeretnék.
Egy jó tanács a Debrecen-Nyíregyháza-környékieknek: ne menjetek Szűcs Attila plasztikai sebészhez, ha jó eredményt és tisztességes bánásmódot szeretnétek a pénzetekért. Saját tapasztalatból mondom.
Amit kértem: arcfeltöltés és áll nagyobbítás saját zsírral, fülcimpa kisebbítés (nem sérült).
Engem majdnem 3 órát megváratott a beavatkozások alkalmával, amiket este 19 körül kezdett. Az egyik fülcimpámat elnyomorította, az arc- és állfeltöltést (saját zsírral) hiányosan, egyenetlenül végezte el, oda nem töltött, ahova kifejezetten kértem. Minimális a változás. A combomon egy oldalon, ahonnan a zsírt drasztikusan leszívta, egy bemélyedés és redő keletkezett. Minderre azt mondta, hogy tökéletes és én olyan dolgokat látok, amik nincsenek. És felajánlotta, hogy hialuronsavval ad nekem töltést az arcomba - de hogy hova, ha egyszer minden tökéletes?
Összegezve, 500.000 Ft-ért még hülyének is nézett. Felháborító viselkedés, szomorú eredmény, amit részben javíttatnom kell más sebésszel, a fülemet pedig elrondította egy életre, azon már nem lehet segíteni.
Nagyon megbántam és megsírattam, hogy megbíztam dr. Szűcs Attila "Ph.D. egyetemi adjunktus plasztikai sebész, fül-orr-gégész, fej-, nyaksebész szakorvos"-ban. Elérhető: Nyíregyháza F medical, Debrecen Fonoplasztika.
A szämat töltötte es gyönyörü lett, teljesen termeszetes lett az eredmeny.Tök jo fej volt, es nem is rossz pasi😉
Sokan dicserik a munkäjät de nekem nem volt szimpi a doki. Hozzäerteseröl meggyözött, azonban a lekezelö es kioktato stilusa miatt nem mellette döntöttem. A mai napig kellemetlen erzeseim vannak vele kapcsolatban😏
En hasin voltam. Az akkori igazgato, plasztikai sebes csinalta, szar lett, csomo maradt belül, mert nem rakott draint, ezert 2 naponta szivta le a valadekot. Ott lett egy nagy heges csomo, 2 evig hurcoltam, majd Traub Alfred tette széppé. A Honvedban nekem eddig mindent elcsesztek. Említett orvos-exigazgato:Dr.Tamas Robert
Szörnyű, hogy leginkabb a plasztikai sebeszek között van sok bunko, lekezelő, pedig nagyjabol ők keresik a legtöbbet az orvosok között. Főleg miota annyira divatba jött ez a szakma. Kiemelnem eletem legprosztóbb orvosat: Dr. Ember Tibor , annak idejen a színészettel is probalkozott, de most nagyon felvitte az isten a dolgat, mert a XV. kerületi rendelőben velem minősíthetetlen hangon beszelt es viselkedett.
Sziasztok lányok. Dr Bajusz Hubával van tapasztalata valakinek mostanság? Orrplasztika érdekelne. Néztem a galériáját de nekem túl hétköznapiak az orrok amiket láttam tőle Kárász Tamáséhoz képest. Ha ennek van így értelme.😆 Szerintetek igény esetén tud ,,barbisabb,, orrot is? Ő van legközelebb és árban is a legjobb. Plusz kép alapján szimpatikus nekem.
Szia! Vancsó doktor műtötte a barátnőmet, karplasztika és hasplasztikája volt. Elképesztően szép lett, és nagyon kedves a doktor úr, a barátnőm áradozik róla! Én csakis hozzá mennék a helyedben
Sziasztok. Jàrt màr valaki a Kelemed plasztikai centrumba! ? 13 ker!?
Most készülök oda pattanàs utàni hegek eltüntetésére
Köszi
Sziasztok! Haller doktorról vélemény? Szemhélyplasztika érdekelne. Köszi4
Szia ! Végül melyik sebészt választottad ?
Szia ! Nem erről az orvosról van szó, de a lekezelő stílust, a panaszokat "elmeszelő " választ a kontroll vizsgálatok során én is megtapasztaltam.
És még mindig itt tartunk...😂
Sziasztok,
Vancsó Péter
Kelemen Ottó
Karvász Tamás
Kar plasztikára készülök. Valakinek esetleg valami tapasztalata? Ki a legjobb? Köszönöm
Szia! El tudnád mondani, hogy milyen volt? Elégedett vagy -e? Én is erre készülök nála, de nem nagyon találni infót. Köszi!
Sziasztok! Dr Juhasz Peter Bp szeretnek kern velemenyeket,barmilyen tapasztalatot vele kapcsolatban:)
Sziasztok, Dr Bognár Gáborról szeretnék véleményeket olvasni. Mellnagyobbítás és felvarrással kapcsolatban. Köszönöm
Sziasztok.!
Dr Németh Tamásról van valakinek tapasztalata mellplasztika terén.?
Itt vagyok az élő példa. És undorító a stílusa. A berajzoláskor amikor már kifizettem mindent, gusztustalan stílusban szólt rám soha nem fogom elfelejteni a műtét előtt, na akkor kellett volna ott hagyni a p...ba.
Én próbáltam, kidobott pénz volt... sajnos... én is így jártam. Most fognak helyrehozni jövőhéten, le sem írom mennyiért. 5 és fél év után, implant ki sajátzsír be és mellfelvarrás.
Sziasztok! Szerintetek ki a legjobb Budapesten arcplasztikában?
Sziasztok! Dr. László Zsoltról vélemények? Volt nála valaki? Zsírfeltöltésem lenne mellbe.
Szia! Van itt a hoxa-n olyan fórum is, hogy fülplasztika tapasztalatok. Meg ajánlanám a Facebook fülplasztika zárt csoportot. Ott hamarabb kapsz választ a kérdéseidre.
Sziasztok!
Van közöttetek valaki aki tud ajánlani Budapesten plasztikai sebészt fülplasztikához?Előre is köszi a segítséget :)
Sziasztok dr fészerfalni Jánosrol mik a vélemények mellnagyobitást szeretnék illetve varrás is lesz nem sokára mennem kell hozzá konzulcáciora?
Sziasztok!
Viczián doktor úrról mik a tapasztalatok mellnagyobbítás terén? 165 cm,67 kg vagyok mell alatt 84 cm és 360 cc kerek,magas profilú implantátumban állapodtunk meg. Ha minden jól megy április 4-én műt.
Sziasztok!
Nekem már volt Orrplasztikám és Mellnagyobbításom /egyben volt/ immáron 8éve.
Ha valaki kér Infót , dr. Kárász Tamásnál voltam , tudok adni képeket, TAPASZTALATOM nagyon jó.
MOST nagyobbítani szeretnék a Cicin, erről én KÉRNÉK INFÓT. KI a legjobb, KI a menő most MEllnagyobbítás témában?? Tapasztalatokat, infót, képeket szívesen fogadok!!! :* ***
KÖSZÖNÖM SZÉPEN <3