Piroson való áthajtáskor milyen büntetés lehetséges? (tudásbázis)
Azért azt se felejtsük el, hogy nem minden lámpába azért van kamera beszerelve, hogy a sebességet mérje, hanem az útdíj befizetését ellenőrzik.
De sose lehet tudni, mikor lesz belőlük 5 az 1-ben:)
De ugye, nem féltél mellettem???:)))
Én ha nagyon gyorsan megyek, akkor nagyon figyelek is. Soha nem eszem, telefonálok - vagyis kihangosítóval, nem SMS-ezek közben. Mert tudom, hogy a sebességem halálos!
Most meg már van ketyerém is hozzá, de azt nem részletezem!:)
Persze, hogy úgy vezetek, hogy látok-e rendőrt/kamerát. :D
Viccen felül: tényleg körültekintően vezetek. A balkezest is megadom, arra gondolván, hátha az onnan érkező nem adja meg a jobbkezest.
De ez a sárgán való való áthajtásért büntetés kicsapta nálam a biztosítékot. :(
A száguldással önmagában nincs baj,ha ott megy,mint a meszes,ahol lehet :)
Én egyszer úgy szeretnék a kőröshegyi völgyhídon átszáguldani,hogy csak nekem lezárják.Imádnám :)
aban biztos vagyok hogy meg kéne téged is nevelni szinte leragasztanád a gázpedált ha lehetne
szereted a száguldást azt észrevetem 1 éve szinte
Sárgáért???
Abba iszonyú könnyű belefutni! Még ha nagyon figyel is az ember. Elég, ha az előttünk - velünk együtt - zöldön áthaladó valamiért fékez. :(
Sajnos, nagyon kevesen vagytok ilyen rendesek!
Én sárgán se hajtok át általában, mert már veszélyes lehet.
Nagy városokban hajmeresztő szituációk alakulnak ki pillanat alatt, amit a legritkább esetben a gyalogosok okoznak. Hanem a szemtelen, arrogáns autósok. Kisebb városokban, falvakban, viszont pont ellenkező a szitu.
Szóval mindenkit meg kellene nevelni:)
Még engem is, de nem hagyom magam:)))
Én magamból indultam ki.Ha piros a lámpa és autó sehol,akkor sem megyek át soha a piroson.Annyira nem rohanhatok sehova,hogy ne tudjak egy-két percet várni.Nem mondom,hogy nem látok hajmeresztő dolgokat más gyalogostól,de én nem velük foglalkozom.Amúgy meg egy autóson nagyobb a felelősség,jó egy tonnával visz arrébb,lapít ki,csak mert nem derogál megállni neki megállni a pirosnál.
Szerencsére több a normális autós,mint a piroson áthajtó agyatlan.
Szerintem meg a gyalogosok és a kerékpárosok sokkal több "bűnt" követnek el az utakon, járdákon, mint mi autósok. Eltekintve a gyorshajtástól, mert lássuk be, a 90 nagyon kevés! Nem is tartjuk be vastagon legtöbben!
Nincs egy éve, amikor egy bicikliző hülyegyerek nem bírta bevenni a kanyart és alám esett. Mivel kanyar előtt voltam, nem mentem többel, mint 30-al, de ha nincs ABS-em!, akkor nem tudtam volna megállni! De neki nem tudták volna elvenni a jogosítványát, ugye bár!
:D
Az en ferjecskem uriember, csak annyit mondott neki, hgy csokolom, ez nem igy mukodik... :)
"O az idosebb, neki van elsobbsege, mert udvariassag is van a vilagon. "
Annyira szeretnék elbeszélgetni vele...
Hat, igen... Figyelem az nincs. Meg jo, hgy motorozni nem szoktal, mert ott is akad bosszankodnivalo. Persze, van par vad motoros, de a balesetek 70%-aban vetlenek es megsem ernek vele semmit, mert tobbnyire ok huzzak a rovidebbet :(
Viszont minap meselte a ferjem, hgy egy neni 60-70 ev koruli (sofor) de tojt a kresz-re, nem adta meg az elsobbseget. Majd a parom beerte egylampanal es megkerdezte tole, hgy megis hgy vesz reszt igya forgalomban? Erre azvolt a valasza, hgy O az idosebb, neki van elsobbsege, mert udvariassag is van a vilagon. Aztan mta a ferjem, hgy azt pl.honnan tudja, hgy a masik autot nem egy nyolcvanakarhany eves vezeti?!
Szval, kriminalis a hozzaallas.
Es akkor egy zaro "sztori" tnap seta kozben megutotte a fulem, hgy afeleseg mondja (emelt hangon) a ferjenek: hogy ,"neakarjak megmondani egy hetven evesnek, mikent menjen at az uttesten" Nem ismertem a korulmenyeket, mire mondhatta, de ez az allitas semmilyen formaban nem allja mega helyet, mert rengeteg idos van sajnos, akiakarmilyen szinu a lampa, lehajtja a fejet es atrobog a (jo esetben) zebran. Pont lecarja, milyen szinu az a lampa :(
... Es abba bele sem gondolok, mit erzhet egy vetlen sofor...
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?