Piros körmökkel ne! (beszélgetés)
Szerintem külsőt! :D
Mondjuk a hosszú, sűrű fekete szempillákat, a makulátlan bőrt, vagy a szabályos formájú ajkat...
És ez a kompenzálás, ha valaki ízlésesen teszi, teljesen normális.
És mi lesz ha kihal a férfi?
Mégis megszelidítünk egy másik állatfajt :)
na ez meg a másik. :)
Ez az "ős" szín. Persze sokféle árnyalat és nem is mind tetszik. Plusz szigorúan rövid körmökön szeretem. Valahogy az erős színek csak rövid körmön tetszenek. :) Ez már csak az én dilim :)
Miért teremtette meg Isten a férfit?
- Mert a gorillákat sehogy sem tudta megtanítani a fűnyírásra. XDDDD
Igen, erről van szó. Van, akinek csak és kizárólag az áll jól. Nekem volt egy vendégem. Egyszer rábeszéltem a sima franciára.. Két hétig bírta, jött vissza, hogy nem érzi jól magát, mert az nem ő. És teljesen igaza volt.
Amúgy az első lakkok pirosak voltak, és párizsból indultak.
Mármint a mai első lakkok.
Mert egyébként már 4000 éve is lakkoztak a nők, sőt a férfiak is, pl kínában.
A fórumindítónak a barátját zavarta.
Ez zavar engem:))
Érdekes mert sosem éreztem krvásnak a piros színt. pláne a vérvöröset.
azt mondják rajtam olyan természetesnek hat. nem kirívó. passzol hozzám (és nem "szakmai" okokból XD )
peeersze..
pink - Barbie
fekete - dark vagy goth
zöld, sárga és szivárvány hippi XD
a teljesség igénye nélkül persze :DDD
tudod mit? lényegtelen :))) a lényeg hogy nekünk úgy jó ahogy van :)
ha nekem úgy esik jól hogy 10 percet elpepecselek a tükör előtt akkor annyi ha valaki arcot mos és megfésülködik és indulásra kész akkor az is jó.
de azt nem értem miért zavar az bárkit hogy az egyik ilyen a másik olyan. engem nem zavar hogy valaki nem sminkel.. aki nem teszi azt miért zavarja hogy van aki igen? ez felvet néhány kételyt bennem a belső rendjével kapcsolatban :)
akkor én fordítva vagyok bekötve XD ha car a kedvem teszek rá hogy nézek ki.. se smink se haj belőve.. de azt rendszerint meg is szólják XD
ha jó a kedvem mindent csittifitti megcsinálok. :)
Annyiban igazat adok Pikarinak, hogy ha vacak napom van, egy új szín a körmömön, vagy egy tökéletes frizura feldob. Úgyhogy talán tényleg kompenzáció.
Ha a külső rendben van, az javít a belsőn is egy rossz napon.
További ajánlott fórumok:
- Liszt, cukor, olaj, pirospaprika, krumpli, hagyma, tojás, ecet és gríz van otthon. Mit főzöl?
- Bogár van a házi pirospaprikámban, mi lehet ez?
- Vetélésnél mindig piros vér jelentkezik?
- Ress Piroska gasztroenterológus diétáját csinálja valaki?
- Mik a tapasztalatok a pirospaprika masszázs olajról?
- Átmenni a piroson