Pirított chilis húscsíkok recept
A Pirított chilis húscsíkok hozzávalói:(2 személyre)
25 dkg sertés lapocka, karaj, v. comb
2-3 ek. chilis/fokhagymás mártás
őrölt fekete bors
2 ek. kókuszolaj
A Pirított chilis húscsíkok elkészítési módja:
A sertéshúst a kókuszolajon még egészben jól megpirítom. Minden oldalát. Hagyom kicsit pihenni, majd szép vékony szeletekre vágom. Összekeverem a chilis/fokhagymás mártással, az őrölt fekete borssal és egy kicsit állni hagyom. A visszamaradt zsiradékot felforrósítom, beledobom a hússzeleteket és kevergetve szép pirosra sütöm. Tálalásig melegen tartom.
Párolt zöldséget készítek hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. ápr. 19. 20:34
A pirított chilis húscsíkok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.